HR AdviesHRM

Buddee voor zorgverleners

By 8 juni 2021No Comments
samenwerking buddee x incura

Het plug en play HR systeem van Buddee is voor iedere branche inzetbaar. Zo ook voor zorgverleners. Buddee biedt een plug & play HR systeem in combinatie met salarisadministratie om de personeelsadministratie voor jou als praktijk zo eenvoudig mogelijk te maken. In het gebruiksvriendelijke systeem van Buddee zitten diverse belangrijke functionaliteiten. Met de verlof- en verzuimregistratie tools heb je te allen tijde inzicht in de verlof balansen en verzuimpercentages binnen jouw praktijk en door de eenvoudige urenregistratie feature weet je altijd wie wanneer werkzaam is.

Veel praktijken stappen momenteel over naar vaste arbeidscontracten. Ook deze kun je goed bijhouden met het systeem van Buddee door de contracten- en documentenbeheer feature. Bovendien vergeet je als praktijkhouder nooit meer een contractverlenging of een belangrijk moment van een van je collega’s door onze slimme reminders! 

Buddee biedt HR tools voor slechts 4 euro per medewerker per maand, zonder opstartkosten! Buddee is laagdrempelig in te richten en dit wordt alleen maar makkelijker zodra Incura gekoppeld wordt aan het HR platform van Buddee!

Alle patiëntgegevens in één omgeving met Incura

Incura is een softwarepakket voor professionals in de zorg. Van fysiotherapeuten en logopedisten tot aan GGZ-specialisten en multidisciplinaire praktijken. Deze software ondersteunt elke zorgverlener in de administratie van zijn of haar patiëntgegevens. Dankzij het alles-in-één softwarepakket van Incura, beheer en regel je als zorgverlener je agenda, je EPD, diverse meetinstrumenten, de facturatie en je boekhouding op één centrale plek. Dit is een stuk efficiënter en bespaart bovendien veel tijd. Zo ben je minder tijd kwijt aan je administratie en heb je weer de volle aandacht voor je patiënten. 

Plug & Play HR Platform Buddee

Waar het softwarepakket van Incura wordt gebruikt voor de administratie van de patiëntgegevens, is het plug en play HR systeem van Buddee ontwikkeld voor de administratie van je personeelszaken. Buddee maakt het makkelijk om ook goed voor je eigen mensen te zorgen door alle personeelszaken te bundelen in één digitale en veilige omgeving. Buddee is slim en vriendelijk in gebruik zodat iedereen er zelf mee kan werken. Weg met de losse excel sheets, handmatige berekeningen en rondslingerende documenten. 

De combinatie tussen de HR tools en de salarisadministratie zijn een welkome aanvulling op het pakket van Incura!

Speciale aanbieding!

Om deze samenwerking te vieren, kunnen alle klanten van Incura de eerste twee maanden gratis gebruik maken van Buddee. Deze maanden kunnen ook gebruikt worden om het platform van Buddee zelf te ervaren voordat je de definitieve keuze maakt om ermee aan de slag te gaan! Via https://app.buddee.nl/signup kun je een gratis account aanmaken! 

Leave a Reply