HR AdviesHRM

Buddee x Keyminds: klaar voor gezonde groei?

By 10 juni 2021juli 14th, 2021No Comments
buddee_x_keyminds

De kracht van een organisatie zit ‘m in de mensen die er werken, daar zijn Buddee en Keyminds het unaniem over eens. Zonder tevreden én productieve medewerkers kom je samen namelijk niet veel verder. Daarom is het onwijs belangrijk dat jouw medewerkers op de juiste plek zitten, hun steentje (kunnen) bijdragen en zich goed en gelukkig voelen. Alleen zo kun je succes behalen en gezonde groei realiseren.

Altijd gelukkige medewerkers met Buddee

Wist je dat diverse onderdelen binnen de personeelsadministratie een rol kunnen spelen bij de geluksgraad van jouw medewerkers? Zo vinden jouw medewerkers het onder meer belangrijk dat ze altijd inzicht hebben in hun actuele verlof balansen en dat het salaris tijdig en kloppend wordt uitbetaald. Er is namelijk niets vervelender dan achter jouw leidinggevende aangaan omdat het salaris niet klopt. Door jouw salarisadministratie uit te besteden aan de professionals binnen Buddee, weet je zeker dat je altijd de juiste loonstroken uitgeeft, dat het salaris tijdig uitbetaalt wordt en dat dit ook het juiste bedrag is. Zo voorkom je ongemotiveerde en ontevreden medewerkers!  

Daarnaast helpt transparantie, betrokkenheid en gemak ook bij het tevreden houden van jouw medewerkers. Het HRM platform van Buddee maakt dit mogelijk door middel van Employee Self Services. Jouw medewerkers hebben dankzij ESS altijd en overal (ja, echt overal!) toegang tot hun eigen persoonsgegevens en kunnen deze zelf wijzigen. Tevens kunnen jouw medewerkers zelf gemakkelijk verlof aanvragen, zich ziek- en betermelden en de uren en overuren registreren. Doordat je jouw medewerkers op deze manier meer verantwoordelijkheden en transparantie geeft, zullen zij zich meer betrokken en tevreden voelen.

Laat jouw mensen en organisatie groeien door Keyminds

Keyminds ondersteunt organisaties om continu vanuit hun natuurlijke kracht te blijven werken aan ontwikkeling en groei en helpt om mensen op basis van hun natuurlijke kwaliteiten aan hun werk te verbinden. Dit doet Keyminds door te kijken naar het gedrag van jouw organisatie, team of individuele medewerker. Het zijn namelijk vaak onbewuste en onzichtbare gedragspatronen die samenwerkingen en verdere groei in de weg staan. Met deze inzichten helpt Keyminds organisaties in elke fase weer een nieuwe stap te zetten en geven ze jouw medewerkers intrinsieke motivatie waardoor jouw medewerkers bereid zijn om die extra stap te zetten! 

De Keyscan vormt de basis van alle activiteiten van Keyminds. Met de Keyscan wordt er onderscheid gemaakt tussen de natuurlijke aanleg van personen (en dus groepen personen) en het gedrag dat zij laten zien. Dit komt vaker niet dan wél met elkaar overeen, waardoor mensen dagelijks met dingen bezig zijn die eigenlijk niet bij ze passen – zonder dat ze dat zelf weten! 

Je kunt bij Keyminds terecht voor:

  • Ontwikkelassessments – Kom erachter wie jouw medewerkers zijn en wie zij kunnen worden!
  • Selectie assessments – Bezit jouw kandidaat het juiste gedrag om de functie (blijvend) succesvol uit te voeren?
  • Teamontwikkeling – Verbeter teamprestaties door optimaal gebruik te maken van het aanwezige talent.
  • Business Coaching – Ga met één van de coaches effectief aan de slag met jouw ontwikkelvraag. 
  • Leiderschapsontwikkeling – Ontwikkel de leiderschapskwaliteiten om jouw organisatie te laten groeien. 

Best of both worlds

Het salaris tijdig uitbetalen, leuke collegiale sfeer, mogelijkheden bieden om door te blijven groeien en ontwikkelen.. Buddee en Keyminds zorgen ieder op hun eigen manier voor geluk en tevredenheid bij medewerkers binnen jouw organisatie. Buddee doet dat door jouw HRM-processen te stroomlijnen en verduidelijken, terwijl Keyminds zich meer richt op de onzichtbare en subtiele processen binnen jouw organisatie: het gedrag van jouw medewerkers en hoe er wordt samengewerkt. De combinatie tussen deze zichtbare en minder zichtbare aspecten van Buddee en Keyminds zal voor gelukkigere medewerkers en gezonde groei van jouw organisatie zorgen. Dus waar wacht je nog op, is jouw organisatie ook klaar voor gelukkige medewerkers en gezonde groei?

Speciale aanbieding

Ben je benieuwd wat Keyminds voor jouw organisatie kan betekenen? Klanten van Buddee kunnen een gratis online kennissessie met Keyminds inplannen en ontvangen nu 25% korting op de eerste vijf Keyscans. Ben je al een klant of relatie van Keyminds en ben je geïnteresseerd in Buddee? Dan kun je kennismaken met Buddee middels een gratis online demonstratie van de mogelijkheden en drie maanden gratis HR software! Neem contact op met Buddee of Keyminds om gebruik te maken van een van deze speciale aanbiedingen. 

Leave a Reply