HR AdviesHRM

Combinatie HR Software met HR Dienstverlening

By 7 mei 2021juni 2nd, 2021No Comments

Voor veel MKB’ers is het regelen van de personeelszaken een hele uitdaging. Arbeidscontracten opmaken en bewaren, personeelsdossier op orde houden, verlof en verzuim bijhouden in afzonderlijke excel sheets, instroom-doorstroom en uitstroom regelen. En je moet als ondernemers altijd op de hoogte zijn van de continu veranderende wet- en regelgevingen evenals relevante cao’s. Kortom: personeelszaken kosten veel tijd en niet veel ondernemers hebben er altijd zin in. Daarbij: één verkeerde beslissing kan al grote gevolgen hebben en dat wil je liever niet. Buddee en DURF Company lossen deze problemen graag voor je op en maken relevante HR-zaken een stuk eenvoudiger én leuker! 

Altijd overzicht met HR systeem van Buddee

Om HR eenvoudiger te maken, je te ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden, je te verlossen van losse documenten, excel sheets en verlofbriefjes is het in deze tijd meer dan fijn dat je eenvoudige en betaalbare HR software tot je beschikking hebt. Een HR Software die jou als ondernemer ondersteunt in je dagelijkse personeelszaken en die precies kan wat jij als ondernemer nodig hebt. Met het plug & play HR software systeem van Buddee zorg je goed voor je eigen mensen door alle personeelszaken te bundelen in één digitale en veilige omgeving. Zo heb jij als ondernemer 24/7 inzicht en heb je een up-to-date overzicht van alle relevante gegevens zoals onder meer de verlof balansen, verzuimpercentages en gewerkte uren en overuren.

Durf los te laten met DURF Company

Hoewel Buddee met het HR systeem veel ondersteuning biedt aan je onderneming, wilt het nog niet zeggen dat je ineens een HR-deskundige bent. Dat je kennis hebt van alle HR wet- en regelgevingen. Dat je begrijpt welke stappen je wanneer en waarom moet zetten bij verzuim. Dat je weet dat je oproepkrachten niet zomaar een dag van te voren niet kan laten komen en denken dat je ze niet hoeft te betalen. En dat je genoeg kennis voor de instroom, doorstroom en uitstroom binnen je onderneming. Daarvoor komt DURF Company om de hoek kijken. DURF Company maakt het voor MKB’ers mogelijk om personeelszaken betaalbaar en professioneel te laten regelen en beheren. De specialisten van DURF Company regelen in combinatie met het HR systeem van Buddee de HR-administratie, weten alles over instroom-doorstroom-uitstroom, kennen de procedures bij verzuim, maken opleidingsplannen, handelen vakkundig bij arbeidsgeschillen en zijn op de hoogte van wet-en regelgeving. DURF Company zorgt voor inzicht en overzicht zodat jij als ondernemer durft los te laten, kan focussen en meer kunt werken aan je bedrijf.  

Het perfecte duo

Het HR systeem van Buddee in combinatie met het alles-in-één HR dienstverleningspakket van DURF Company zorgt ervoor dat jij alles op orde hebt. Het is het perfecte duo. Waar de software van Buddee het verschil maakt in eenvoudig de dingen laten doen, maakt HR ondersteuning van DURF Company het verschil in je helpen de juiste dingen doen.

Speciale aanbieding & Voorwaarden

Wil jij je personeelszaken en HR-processen ook vergemakkelijken? Nu 3 maanden gratis HR-software & tot 500 euro korting op HR-advies! Let op: De aanbieding is t/m 31 mei geldig dus wees er snel bij. De actie is niet geldig voor bestaande klanten van Buddee. Neem nu contact op met DURF Company via vragen@durfcompany.nl of bel naar: 078-8443449. Of neem contact op met Buddee via hey@buddee.nl of bel naar: 085-8085125.

Leave a Reply