HR AdviesHRM

The Share Council ❤️ Buddee

By 20 juli 2021No Comments
Buddee x The Share Council

De termen Human Capital, Human Assets, Company Assets, Manpower Management zijn naar ons idee termen die al het menselijke uit een organisatie uit halen. Als bedrijf geheel goed voor elkaar willen zorgen; dat moet de insteek zijn. Omdat men in een bedrijf allemaal verantwoordelijk is voor elkaar, is er een goed systeem nodig dat bedrijven hierbij ondersteund. Welkom in de wereld van Buddee, welkom bij The Share Council en welkom bij het nieuwe normaal wanneer het om medewerkers gaat.

Vertrouwen in bouwen

Wij bij The Share Council en Buddee zien het verzorgen van je personeel als goed gastheerschap. Je wilt ervoor zorgen dat al je medewerkers van begin tot eind krijgen wat ze nodig hebben en verdienen. Wanneer een bedrijf de verantwoordelijkheid voor het verzorgen van je medewerkers delegeert naar iedereen die voor een deel van de groep verantwoordelijk is, dan heb je een geoliede machine nodig die alle administratieve taken voor deze mensen over neemt. Want niemand is blij met lonen die te laat uitbetaald zijn of nog erger: niet kloppen, om maar iets te noemen. 

Voor iedere ondernemer is de grootste uitdaging een goed team bouwen en houden. De manier waarop jij als ondernemer alle administratie rondom dit team (HR) organiseert, maakt of breekt precies dat wat je zo hard nodig hebt; helden die met je mee bouwen aan het bedrijf. Buddee is de verademing om precies dat belangrijke stuk van de organisatie eenvoudig in goede banen te leiden. Losse onoverzichtelijke Excel sheets en Google-drive documenten. De verschillende systemen om alles aan uren, salaris, verzuim en vakantie in bij te houden die ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat zijn administratieve zaken die Buddee vergemakkelijkt met het HR systeem, beschikbaar voor het MKB, met de kwaliteiten voor een multinational. 

Een organisatie heeft het nodig om overzicht en de blik op de horizon te houden, wil het zichzelf in staat stellen innovatie te waarborgen. Er wordt in veel organisaties ontzettend veel energie verspilt aan het steggelen over bijzaken. Dit terwijl de hoofdzaken er meer toe doen en gezonder organisatie erkend dit. Buddee is eenvoudig in gebruik en zorgt voor rust in het hart van de storm. 

Maak medewerkersparticipatie de norm

Bij The Share Council is het nieuwe normaal, naast een heel goed administratief beleid voor mensen die binnen het bedrijf werken, vooral ook ervoor zorgen dat iedereen meedoet in onze economie. The Share Council vindt dat iedereen mede-eigenaar zou moeten zijn van het bedrijf waar zij werken. Medewerkersparticipatie is daarom essentieel en wordt door The Share Council als platform super eenvoudig gemaakt voor iedere ondernemer. 

De maatschappij begint in te zien dat delen de essentie van een gemeenschap is. Dat inclusiviteit centraal staat bij het bouwen van een team. Dat onze wereld er een stuk beter uit zou zien als iedereen mee kon doen in het grote kapitaal geweld. Het is dan ook niet voor niks dat medewerkersparticipatie alle wind mee heeft op dit moment. En laat hier nu net ook nog eens een hele hoop voordelen aan zitten. Zo verhoogt participatie in een bedrijf direct loyaliteit, verlaagt het direct verloop en verzuim van medewerkers én maakt het een bedrijf beter bestand tegen een crisis. En dat wil je. 

Je kunt wel begrijpen waarom Buddee en The Share Council buddees zijn geworden. 

Leave a Reply