Hoe beveilig ik mijn account met 2FA?

Bij Buddee vinden wij de beveiliging van je account erg belangrijk. Daarom bieden we de mogelijkheid om je account extra te beveiligen door middel van two-factor authenticatie (2FA).

Dit betekent dat je naast je wachtwoord een extra beveiliging stap kan toevoegen. Two-factor authenticatie combineert je wachtwoord met een authenticatiemiddel. Dit is meestal je telefoon. Bij Buddee maken we gebruik van de Google Authenticator applicatie voor Android en IOS.

Volg de volgende stappen om 2FA voor jouw account te activeren:

1. Login bij je Buddee account

2. Ga naar Account instellingen → Beveiliging

3. Download de Google Authenticator App en Scan de QR-code

4. Voer nog een keer wachtwoord in om te bevestigen dat jij het bent.

5. 2FA is ingeschakeld en je account is beveiligd! Vanaf nu kun je inloggen met je wachtwoord en vervolgens vul je de code in vanuit de Google Authenticator App.