natuurhuisje logo wit

Door Buddee hebben we alle personeelszaken op één plek, wat voor een positieve werknemerservaring zorgt.

Chief Executive Officer, Dick Vulto

Dick Vulto begon zeven jaar geleden als stagiair bij Natuurhuisje.nl, klom in 2016 omhoog naar Chief Operational Officer en is sinds begin 2021 Chief Executive Officier. Naast Dick Vulto zijn er nog 30 mensen werkzaam bij Natuurhuisje.nl.

dick vulto natuurhuisje

Wie zijn jullie?

Natuurhuisje.nl is onderdeel van Nature.house en werd in 2009 opgericht. Nature.house is de internationale marketplace voor de unieke accommodaties midden in de natuur. Voor iedere geboekte nacht in een natuurhuisje steunen wij lokale natuurprojecten samen met Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Vogelbescherming Nederland. Onze missie is om mensen dichter bij de natuur te brengen.

Meer informatie

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Buddee helpt ons vooral bij de onboard en offboarding van medewerkers en bij de algehele HR administratie. Door Buddee hebben we alle personeelszaken op één plek wat voor een positieve werknemerservaring zorgt. Ook is de hulp vanuit Buddee erg goed en snel en proberen ze altijd mee te denken in oplossingen voor jouw bedrijf.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Focus niet primair op omzetgroei en winst. Achterhaal de ‘why‘ van jouw bedrijf en kijk hoe je hiermee impact kan maken op de wereld.

Meer informatie

Ook interesse om met Buddee samen te werken?

Dat kan! Graag plannen wij een intakegesprek samen met onze partner manager om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de samenwerking.

Plan gesprek in

Buddee

Buddee is schaalbaar en volledig naar eigen wens in te richten. Speciaal voor de moderne en groeiende mkb’er. Wanna be Buddees?

Probeer gratis

Contact

Buddee Netherlands B.V.
Razeil 36
1319 EA Almere
+31 85 808 51 25

hey@buddee.nl