Over Buddee

Ontmoet de Buddees

Wij zijn Buddee. Door samen te brengen waar wij goed in zijn, gaan ondernemers en werknemers er op vooruit. In voordelen, gemak en werkplezier. Weten wie we zijn en waar we warm voor lopen?

Rob Toonen

CEO

Rob is opgegroeid in Brabant in een MKB-ondernemersgezin. Als afgestudeerd fiscalist werkte hij bij één van de grote accountantskantoren als belastingadviseur om vervolgens over te stappen naar de administratie voor o.a. (internationale) MKB-bedrijven en investeringsfondsen.

Toen hij daar ontdekte dat zowel zijn cliënten als zijn werkgevers moeite hadden met het goed administreren en regelen van hun HR-zaken besloot hij het zelf te gaan doen. Buddee was geboren!

Naast Buddee is Rob ook angel investor en business partner in de startup The Share Council – software voor mede-eigenaarschap voor start ups en MKB.

Jean-Luc Bonnier

Director of Marketing & Sales

Zoon van twee ondernemende ouders, opgegroeid in het Brabantse Uden. Na zijn studententijd in Tilburg is hij via Utrecht richting onze hoofdstad getrokken. Hier werkte hij jarenlang in verschillende commerciële functies bij het snelst groeiende e-commerce platform van Europa. Hier adviseerde hij online ondernemers, restauranteigenaren en retailers om goede software te gebruiken zodat zij zich kunnen richten op waar het echt om gaat: de mensen om je heen.

Jasper Lammertink

CTO

Jasper was vanaf het vroege begin onderdeel van een leverancier van e-commerce software. Hier was hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bedrijf, met een specifieke focus op de mensen, product management en development. Na de overname door een grote internationale speler was hij hier nog Director of Information Systems en Director of Development.

Naast Buddee is Jasper ook angel investor en business partner in de startup The Share Council – software voor mede-eigenaarschap voor start ups en mkb.

Peter van de Pas

Hoofd Salarisadministratie

Peter heeft ervaring in het het rationeel oplossen van een probleem. Zijn voorkeuren zijn plannen, organiseren, uitvoeren en het administreren van werkzaamheden. Salarisadministratie en Human Resources liggen dicht bij elkaar en daarom biedt Buddee een complete oplossing voor het MKB. Peter is binnen Buddee verantwoordelijk voor de salarisadministratie van onze klanten.

Liora Schoew

Liora Schoew

Content Marketeer

Dochter van een ondernemende vader en een in de fashionwereld werkende moeder, opgegroeid tussen drie broers en afgestudeerd aan TMO: we stellen je graag voor aan Liora. Liora begon tijdens haar studie met het werken bij een Fashion & Lifestyle PR bureau in Amsterdam. Na enige tijd hier gewerkt te hebben, besloot ze meer te verdiepen in de wereld van marketing! Insert Buddee. Hoe het tussen de mannen bij Buddee is? Van huis uit is ze niets anders gewend!

Buddee

Buddee is schaalbaar en volledig naar eigen wens in te richten. Speciaal voor de moderne en groeiende mkb’er. Wanna be Buddees?

Probeer gratis

Contact

Buddee Netherlands B.V.
Razeil 36
1319 EA Almere
+31 85 808 51 25

hey@buddee.nl