DURF Company

We zien dat, in tegenstelling tot grote organisaties, het voor veel MKB-bedrijven een hele uitdaging is om personeelszaken goed te regelen en op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving.

DURF Company maakt professionele HR-dienstverlening toegankelijk en kan het MKB adequaat ontlasten. Wij regelen en beheren alles rondom personeelszaken en als ondernemer krijg je zo meer tijd om te werken aan hun bedrijf. Synergie die zich uitbetaalt.

Toegevoegde waarde

Uit eigen ervaring weten we hoe complex en tijdrovend HR-zaken zijn. Verkeerde beslissingen kunnen grote gevolgen hebben. En vaak is er beperkte kennis in huis om een goed beeld te hebben wat moet, wat mag en wat kan.

Wij doen er daarom alles aan om samen met jou jouw ambities waar te maken door HR-taken op ons te nemen. Dat doen we op basis van creatieve, passende oplossingen die goed werken.

Meer informatie

Professionele HR-dienstverlening

Ons HR-abonnement geeft jou als ondernemer de kans om personeelszaken professioneel en betaalbaar te laten regelen. Het personeelsdossier is in één systeem vastgelegd en te allen tijde op orde, je hebt 24/7 inzicht in alle bescheiden van je medewerkers en je blijft op de hoogte van wet- en regelgeving.

Daarbij kunnen onze HR-specialisten met HR op uurbasis zorgen voor de juiste kennis bij complexe vraagstukken of tijdelijk extra capaciteit leveren.

Wij regelen, beheren en helpen jouw bedrijf bij het houden van focus, continuïteit en duurzame groei. En dat allemaal voor een betaalbare prijs. De eerste stap is gezet; je hebt ons verhaal gelezen. De volgende stap is om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer info
Meer informatie

Wij geloven

Focus vraagt om durven loslaten en durf draait om moed en wilskracht. Wij geloven dat ondernemers die durven te kiezen succesvoller zijn. Onze HR-dienstverlening maakt focus mogelijk voor iedere ondernemer.

Wij durven de uitdaging aan te gaan. Durf jij HR-zaken aan ons over te laten om meer te werken aan je bedrijf?

Neem contact op

GRATIS | DURF Indicator

Heb jij personeelszaken goed geregeld? Ben jij op de hoogte van HR wet- en regelgeving? Met andere woorden: is in jouw bedrijf de basis op orde?

De DURF Indicator verschaft je gratis inzicht in 6 onderdelen rondom personeelszaken: algemene zaken, administratie, arbeidsvoorwaarden, verzuim en re-integratie, instroom-doorstroom-uitstroom en cultuur en leiderschap. Ontdek: wat goed gaat en waar kan het beter.

Vul in 5 minuten de vragenlijst in en je krijgt:

√ Gepersonaliseerde radarweergave

√ Professionele feedback van ons

√ Reactie binnen enkele dagen

√ Kosteloos inzicht

Gratis Indicator

Ook interesse om met Buddee samen te werken?

Dat kan! Graag plannen wij een intakegesprek samen met onze partner manager om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de samenwerking.

Plan gesprek in

Buddee

Buddee is schaalbaar en volledig naar eigen wens in te richten. Speciaal voor de moderne en groeiende mkb’er. Wanna be Buddees?

Probeer gratis

Contact

Buddee Netherlands B.V.
Razeil 36
1319 EA Almere
+31 85 808 51 25

hey@buddee.nl