data kingdom logo

Met Buddee staat alles rondom de HR administratie op 1 plek waardoor medewerkers weten waar
ze moeten kijken.

Queen Executive Officer, Amber Kesselaer

Amber Kesselaer is Queen Executive Officer bij DATA KINGDOM.
Bij DATA KINGDOM werken er, naast Amber zelf, 3 dashboard medewerkers en één marketing medewerker.

Amber Kesselaer

Wie zijn jullie?

DATA KINGDOM helpt organisaties data gedreven te werken. Wij maken managementinformatie en rapportages inzichtelijk in een overzichtelijk dashboard. Door data gedreven te werken, weet men hoe het daadwerkelijk met het bedrijf gaat.

Bij oplevering geven wij training aan onze klanten waarin we hen leren hoe je omgaat met het dashboard zodat zij weten hoe ze met de tool om moeten gaan. We kunnen dit ook van hen overnemen indien dat gewenst is.

Meer informatie

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Voorheen waren wij maar met zijn drietjes en vond ik het nog niet nodig om de administratie uit te besteden maar naarmate wij groter worden, kreeg ik toch de behoefte om dit uit handen te geven. Je wilt namelijk niet dat elke keer iedereen van alles aan je vraagt en dat je het zelf moet bijhouden aan de hand van losse excelsheets.

Met Buddee staat alles rondom de HR administratie op 1 plek waardoor medewerkers weten waar ze moeten kijken. Het staat daar allemaal, is toegankelijk voor mijn medewerkers en ik hoef niets meer extra’s te doen. Het samenbrengen van de HR administratie en salarisadministratie zorgt voor enorme tijdsbesparing. En wanneer zaken onduidelijk zijn, is het supportteam altijd bereikbaar.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Onder meer door de corona pandemie kunnen we wel stellen dat we allemaal een turbulent jaar achter de rug hebben. Temeer een reden om even extra genieten van de aankomende zomer voordat we weer uitgerust en met frisse energie terug kunnen keren naar het ‘oude, nieuwe normaal’. En als we terugkeren: blijf ook vooral doorgaan, ook al lijkt het af en toe misschien even minder te gaan. Ofwel; ‘’Fake it, till you make it’’.

Meer informatie

Ook interesse om met Buddee samen te werken?

Dat kan! Graag plannen wij een intakegesprek samen met onze partner manager om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de samenwerking.

Plan gesprek in

Buddee

Buddee is schaalbaar en volledig naar eigen wens in te richten. Speciaal voor de moderne en groeiende mkb’er. Wanna be Buddees?

Probeer gratis

Contact

Buddee Netherlands B.V.
Razeil 36
1319 EA Almere
+31 85 808 51 25

hey@buddee.nl