Werklocaties

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers gebruiksvriendelijke tools om werklocatie registratie te managen. Het aangeven van werklocaties is nog nooit zo makkelijk geweest.

Weet jij nog hoeveel werknemers op kantoor werken?

Hoewel thuiswerken niet nieuw is, had het bij veel bedrijven niet de prioriteit. De komst van het coronavirus bracht hier echter al gauw verandering in. Twee jaar lang luidde het advies om volledig thuis te werken, waardoor er inmiddels nieuwe vormen van werken zijn ontstaan. Zo geven steeds meer werknemers en werkgevers de voorkeur aan een hybride werkvorm; deels vanuit huis werken en deels op kantoor of een andere werklocatie.

En hoewel de hybride werkvorm genoeg voordelen met zich meebrengt, zullen er ook weer nieuwe uitdagingen ontstaan. Zo moet je als organisatie nadenken over een nieuwe invulling van onder meer het proces van het vastleggen van de aanwezigheid en inzicht houden in de bezetting. Met de HR-software van Buddee proberen we de al deze uitdagingen rondom het thuiswerken soepel te laten verlopen. Want: je werknemers blij, is jij blij, is wij blij. 

Werk je thuis of op kantoor?

Je wordt wakker en merkt dat je vandaag liever een dagje thuiswerkt. Geen probleem, maar je moet het nog wel even laten weten aan je collega's. Even je Buddee app openen en met een druk op de (schuif)knop laat je weten dat je thuis werkt. Easy as that! Zo weten je collega's dat ze niet op je hoeven te rekenen wat betreft de lunch.

  • Geef met 1 klik aan vanuit waar je werkt
  • Zie altijd wie wanneer op kantoor is
  • Gemakkelijk via web of app
werklocatie-dashboard

Plan je (toekomstige) kantoordagen in

Zijn er vaste thuiswerkdagen en vaste kantoordagen afgesproken? Dan kan je deze dagen ook al aangeven via de kalender. Zo weet iedereen van elkaar wie wanneer aan het werk is en komt niemand voor verrassingen te staan.

werklocaties-inplannen

Actueel inzicht in de bezetting

Door de automatische integratie met de bedrijfskalender ziet iedereen direct van elkaar wie waar wanneer werkt. Zo weet je ook direct of er nog een kantoorplek beschikbaar is. Je wilt immers niet voor niets naar kantoor afreizen.

  • Altijd inzicht in bezetting
  • Vooruit plannen mogelijk
  • 'Ingeschreven'? Gegarandeerd plek!
werklocaties

Maandelijks evalueren met rapportages

De afwisseling in werkplekken heeft niet alleen invloed op het inzicht in de bezetting maar ook de salarisadministratie. Daarom is het mogelijk om aan het eind van de maand rapportages uit te draaien, zodat je een compleet beeld hebt van wie welke dagen thuis en op kantoor heeft gewerkt. Wel zo handig voor de reiskosten- en thuiswerkvergoeding!

werklocaties-rapportage

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of boek een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?