Werklocaties

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers gebruiksvriendelijke tools om werklocatie registratie te managen. Het aangeven van werklocaties is nog nooit zo makkelijk geweest.

Vertrouwd door meer dan 600 bedrijven, van startups tot bekende namen!

Werken vanuit huis of op kantoor, geregeld met één druk op de knop

Kantoorbezetting

Medewerkers kunnen op het dashboard hun werklocatie van de dag instellen. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele kantoorbezetting van de organisaatie, afdeling of vestiging

Plannen

Medewerkers hoeven slechts eenmalig aan te geven hoe een week is ingedeeld. Als er op een specifieke dag wordt afgeweken van deze indeling geef je eenvoudig door in Buddee

Rapportages

Maak makkelijk rapportages over een specifieke periode. Je kan deze rapportages maken voor individuele medewerkers, een hele afdeling of vestiging, handig als je vergoedingen moet toekennen

Weet jij nog hoeveel werknemers op kantoor werken?

Hoewel thuiswerken niet nieuw is, had het bij veel bedrijven niet de prioriteit. De komst van het coronavirus bracht hier echter al gauw verandering in. Twee jaar lang luidde het advies om volledig thuis te werken, waardoor er inmiddels nieuwe vormen van werken zijn ontstaan. Zo geven steeds meer werknemers en werkgevers de voorkeur aan een hybride werkvorm; deels vanuit huis werken en deels op kantoor of een andere werklocatie.

En hoewel de hybride werkvorm genoeg voordelen met zich meebrengt, zullen er ook weer nieuwe uitdagingen ontstaan. Zo moet je als organisatie nadenken over een nieuwe invulling van onder meer het proces van het vastleggen van de aanwezigheid en inzicht houden in de bezetting. Met de HR-software van Buddee proberen we de al deze uitdagingen rondom het thuiswerken soepel te laten verlopen. Want: je werknemers blij, is jij blij, is wij blij. 

Werk je thuis of op kantoor?

Je wordt wakker en merkt dat je vandaag liever een dagje thuiswerkt. Geen probleem, maar je moet het nog wel even laten weten aan je collega's. Even je Buddee app openen en met een druk op de (schuif)knop laat je weten dat je thuis werkt. Easy as that! Zo weten je collega's dat ze niet op je hoeven te rekenen wat betreft de lunch.

  • Geef met 1 klik aan vanuit waar je werkt
  • Zie altijd wie wanneer op kantoor is
  • Gemakkelijk via web of app
werklocatie-dashboard

Plan je (toekomstige) kantoordagen in

Zijn er vaste thuiswerkdagen en vaste kantoordagen afgesproken? Dan kan je deze dagen ook al aangeven via de kalender. Zo weet iedereen van elkaar wie wanneer aan het werk is en komt niemand voor verrassingen te staan.

werklocaties-inplannen

Actueel inzicht in de bezetting

Door de automatische integratie met de bedrijfskalender ziet iedereen direct van elkaar wie waar wanneer werkt. Zo weet je ook direct of er nog een kantoorplek beschikbaar is. Je wilt immers niet voor niets naar kantoor afreizen.

  • Altijd inzicht in bezetting
  • Vooruit plannen mogelijk
  • 'Ingeschreven'? Gegarandeerd plek!
werklocaties

Maandelijks evalueren met rapportages

De afwisseling in werkplekken heeft niet alleen invloed op het inzicht in de bezetting maar ook de salarisadministratie. Daarom is het mogelijk om aan het eind van de maand rapportages uit te draaien, zodat je een compleet beeld hebt van wie welke dagen thuis en op kantoor heeft gewerkt. Wel zo handig voor de reiskosten- en thuiswerkvergoeding!

werklocaties-rapportage

Ontdek wat Buddee kan doen voor jouw organisatie

Wij leggen je graag vrijblijvend uit wat onze software en diensten jou te bieden hebben.

Dit is wat je van ons kan verwachten:

Een persoonlijke tour door ons product
Passend advies gebaseerd op jouw situatie
Antwoorden op al jouw vragen

Integreer met onze partners

Bespaar tijd door Buddee te koppelen met je bestaande applicaties of bouw je eigen integraties via onze API.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze meest gestelde vragen. Als je meer hulp nodig hebt, staan we klaar om je te helpen.

Kunnen medewerkers op het platform aangeven waar ze werken?

Ja, medewerkers kunnen aangeven of ze thuis werken of op kantoor. Als dit volgens een vast schema is hoef je dit slechts één keer in te vullen.

Kan je op het platform de kantoorbezetting zien?

Zeker! dankzij onze uitgebreide rapportagemogelijkheden kan je een overzicht maken van de bezetting per: team, afdeling of vestiging.

Kan ik rapportages maken van de werklocaties?

Dankzij onze uitgebreide rapportagemogelijkheden kan je een overzicht maken van de bezetting per: team, afdeling of vestiging.

Kan je medewerkers inroosteren op basis van locatie via Buddee?

Via Buddee kan je eenvoudig de werklocaties invoeren voor medewerkers. Wil je een complete planningstool, dan is Buddee minder geschikt. We werken hiervoor graag samen met onze specialistische partner Shiftbase

Kan ik met het HR-platform van Buddee rekening houden met reiskosten- en thuiswerkvergoeding?

Ja, aan het eind van de maand kun je rapportages genereren om een compleet beeld te krijgen van wie welke dagen thuis en op kantoor heeft gewerkt. Dit is handig voor het berekenen van reiskosten- en thuiswerkvergoedingen.