Rollen en Rechten - Buddee HR

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers gebruiksvriendelijke tools om rollen en rechten te managen. Rollen en rechten voor het kleine en middelgrote bedrijf, precies zoals je het zelf wilt!

Alleen toegang tot de informatie die past bij jouw functie

Veiligheid 

Veiligheid is een must als het gaat om het beheren van gevoelige informatie. Door onze uitgebreide rollen & rechten module kan jij deze veiligheid borgen voor de organisatie

Standaardrollen 

Om het makkelijk te houden staan er in Buddee als standaardrollen voor bijvoorbeeld een manager, medewerker of boekhouder. Deze kan je direct toewijzen aan (nieuwe) medewerkers

Maatwerk 

Elke organisatie is anders en daar houdt Buddee rekening mee. Maak eigen specifieke rollen met bijbehorende rechten als je af willen wijken van de standaardrollen

Standaard rechten zijn al klaargezet in je Buddee account

Rollen en rechten is een handige tool voor het beheren van alle HR-zaken binnen jouw organisatie. Om het proces zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Buddee standaard rechten al klaar gezet in jouw account. Door gebruik te maken van de verschillende rollen, zorg je ervoor dat alleen de juiste personen toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar maakt het ook makkelijker om de juiste informatie snel terug te vinden. 

  • Werknemers rol
  • Manager rol
  • HR manager rol
  • Boekhouder/Accountant 
rollen

Maak veilig je eigen rollen aan of richt flexibel je bedrijfsprocessen in

Het veilig en flexibel inrichten van bedrijfsprocessen is van groot belang voor organisaties. Om dit mogelijk te maken biedt het Buddee Platform de optie om zelf rollen aan te maken, zodat je de rechten van jouw eigen team kan samenstellen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot de informatie en functionaliteiten die nodig zijn om het werk goed uit te voeren. 

Ook is het mogelijk om per feature in te stellen welke acties en informatie een bepaalde rol mag zien of uitvoeren. Dit betekent dat je per specifieke functie precies kunt bepalen welke rechten iemand heeft en welke informatie hij of zij mag inzien. Daarnaast biedt het platform ook de mogelijkheid om de rechten specifiek per bedrijf of per afdeling in te stellen. Zo kun je ervoor zorgen dat de toegang tot informatie en functionaliteiten precies is afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. 

Veiligheid first!

Bij het beheren van gevoelige informatie binnen jouw HR platform is veiligheid een absolute prioriteit. Gelukkig biedt het platform dankzij de rechtenstructuur de mogelijkheid om precies aan te geven wie welke informatie mag zien. Zo kun je ervoor zorgen dat alleen de juiste personen toegang hebben tot de gegevens die voor hen relevant zijn. 

  • Mogelijkheid om verschillende niveaus van toegang te bepalen
  • Onderscheid tussen inzage, indienen, bewerken en verwijderen van informatie
  • Veilig en verantwoordelijk omgaan met data is je HR platform 
permissies

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Zijn er al standaard Rollen en Rechten ingesteld?
Kan ik onderscheid maken in de rechten van iedere module op basis van functie?
Hoe garandeert het platform veiligheid bij het beheren van gevoelige HR-informatie?