FTE groep
FTE groep

Buddee is goed bereikbaar en staat open voor feedback, verbeter initiatieven en de lijnen zijn kort.

Manager Operations, Vivian de Wit en People Manager, Laura Dessen

Vivian is 2008 begonnen voor FTE groep als Office Manager en is in de jaren doorgegroeid naar Manager Operations. Ze is verantwoordelijk voor HR, Recruitment en het Supportteam. Laura werkt sinds 2017 voor het bedrijf en ondersteunt haar collega’s bij het realiseren van hun ambities. FTE groep heeft op het moment rond de 51 medewerkers in dienst.

FTE groep

Wie zijn jullie?

FTE groep is in 2006 opgericht en begonnen aan hun reis. Het bedrijf is op weg naar een doel maar voelt vooral dat de reis zelf leuk moet zijn. Plezier zit immers in de reis zelf.

Wij zijn een ondernemende club die altijd enthousiast wordt van andere inspirerende en ondernemende clubs. Ons doel is om organisaties verder te helpen bij de realisatie van hun ambities.

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Wij hebben in de zomer van 2022 de overstap gemaakt naar Buddee. Zij weten exact wat de HR behoefte is binnen het MKB en hun dienstverlening sloot daardoor ook perfect aan bij hetgeen wat wij zoeken.

Per januari 2023 gaan we ook de salarisadministratie overzetten naar Buddee, daardoor gaan wij ons proces optimaliseren en nog effectiever met Buddee werken. Zij helpen ons overzicht te creëren in een modern en innovatief platform en wij hebben alle belangrijke HR documentatie onder één dak!

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Een professionele HR administratie is in deze tijd echt onmisbaar. Buddee is super gebruiksvriendelijk en het systeem wijst zich vanzelf. Het is een perfecte stap in je professionalisering dus ga zeker met Buddee het gesprek aan en ontdekt wat ze voor jou kunnen betekenen!

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?