Bedrijfswiki

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers tools om je bedrijfswiki te managen en beheren. Personaliseer je eigen bedrijfspagina en houd de werknemers up-to-date met alle bedrijfsinformatie. 

Iedereen up-to-date met je eigen bedrijfspagina

Intranet 

Deel kennis en andere relevante informatie met iedereen in de organisatie. Of het nu een personeelshandboek is of de instructies om in te loggen in systemen, je zet het allemaal in Buddee

Medewerkersbetrokkenheid

Creëer een inclusieve en betrokken werkomgeving door één digitale hub in te richten voor de organisatie. Medewekers zijn zo altijd op de hoogte van de relevante zaken die spelen 

Multimedia 

Of je nu een introductievideo wilt delen voor nieuwe medewerkers of leuke foto's wil delen van de Kerstborrel; Je deelt zowel tekst als filmpjes en video's gewoon op de bedrijfswiki

Gepersonaliseerde eigen bedrijfspagina

Personaliseer je eigen bedrijfswiki voor de organisatie. Op de bedrijfswiki kunnen diverse berichten of items worden geplaatst. Dit kunnen nieuwsberichten zijn maar ook een pagina over de missie en visie van het bedrijf. Ook is de bedrijfswiki een mooi platform voor het delen van bedrijfsdocumenten zoals het personeelshandboek of het verzuimproces. Om het meer persoonlijker te maken kun je hier ook een fotogalerij aan toevoegen van evenementen of feesten die hebben plaatsgevonden.

wiki

Betrek medewerkers bij het proces

Om je bedrijfswiki goed te implementeren en tot een succes te maken is het belangrijk om je medewerkers bij het proces te betrekken. In de bedrijfswiki van Buddee kunnen medewerkers nieuwe kennis over de organisatie opdoen. De medewerkers staan hierdoor midden in het bedrijfsproces. 

  • Houd je medewerkers betrokken binnen de organisatie
  • Doe nieuwe kennis op
  • Draag je eigen kennis bij op de bedrijfswiki  

Onbeperkt eigen pagina’s

Om het meest informatieve bedrijfswiki te kunnen ontwikkelen, kunnen er onbeperkt aantal eigen pagina’s toegevoegd worden. Deze pagina’s kunnen FAQ’s en bedrijfsregels zijn of een agenda met daarin belangrijke data voor evenementen. Hierin kunnen ook personeelsfeestjes worden vermeld met een fotogalerij toegevoegd. Een pagina met alle bedrijfsinformatie mag hierbij zeker ook niet ontbreken. Op deze pagina kan je bijvoorbeeld het personeelshandboek vinden, het verzuimreglement, pensioen en de officiële vrije dagen van het bedrijf.   

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Wat voor soort informatie kan ik op mijn bedrijfswiki plaatsen?
Hoe betrek ik mijn medewerkers bij de bedrijfswiki?
Kunnen collega's reageren onder posts?
Kan ik onbeperkt eigen pagina's toevoegen?
Kan ik instellen wie de Bedrijfswiki wel en niet mag zien?