Bedrijfswiki

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers tools om je bedrijfswiki te managen en beheren. Personaliseer je eigen bedrijfspagina en houd de werknemers up-to-date met alle bedrijfsinformatie. 

Gepersonaliseerde eigen bedrijfspagina

Personaliseer je eigen bedrijfswiki voor de organisatie. Op de bedrijfswiki kunnen diverse berichten of items worden geplaatst. Dit kunnen nieuwsberichten zijn maar ook een pagina over de missie en visie van het bedrijf. Ook is de bedrijfswiki een mooi platform voor het delen van bedrijfsdocumenten zoals het personeelshandboek of het verzuimproces. Om het meer persoonlijker te maken kun je hier ook een fotogalerij aan toevoegen van evenementen of feesten die hebben plaatsgevonden.

wiki

Betrek medewerkers bij het proces

Om je bedrijfswiki goed te implementeren en tot een succes te maken is het belangrijk om je medewerkers bij het proces te betrekken. In de bedrijfswiki van Buddee kunnen medewerkers nieuwe kennis over de organisatie opdoen. De medewerkers staan hierdoor midden in het bedrijfsproces. 

  • Houd je medewerkers betrokken binnen de organisatie
  • Doe nieuwe kennis op
  • Draag je eigen kennis bij op de bedrijfswiki  

Onbeperkt eigen pagina’s

Om het meest informatieve bedrijfswiki te kunnen ontwikkelen, kunnen er onbeperkt aantal eigen pagina’s toegevoegd worden. Deze pagina’s kunnen FAQ’s en bedrijfsregels zijn of een agenda met daarin belangrijke data voor evenementen. Hierin kunnen ook personeelsfeestjes worden vermeld met een fotogalerij toegevoegd. Een pagina met alle bedrijfsinformatie mag hierbij zeker ook niet ontbreken. Op deze pagina kan je bijvoorbeeld het personeelshandboek vinden, het verzuimreglement, pensioen en de officiële vrije dagen van het bedrijf.   

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of boek een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?