Ervaar het gemak van Employee Self Service (ESS)

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers evenals medewerkers gemak door Employee Self Service mogelijk te maken. Verlof aanvragen, ziek melden en uren en overuren registreren, beheren en managen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Betrokken medewerkers for the win!

Vul jij het verzuim en verlof van je medewerkers nog steeds handmatig in? Evenals de urenregistratie? Dat kan een stuk sneller! Papieren personeelsdossiers, contracten en documenten en het handmatig doorvoeren van verlof en verzuim is niet meer van de tijd van nu. Steeds vaker worden de HR-processen gedigitaliseerd. Niet alleen omdat het een stuk overzichtelijker is; ook omdat het onwijs veel tijd bespaart. En al helemaal door het doorvoeren van Employee Self Service (ESS).

Bij Buddee hebben je medewerkers altijd en overal toegang tot hun eigen persoonsgegevens. Dankzij ESS kunnen je medewerkers binnen het HR-platform van Buddee hun gegevens zelf inzien, toevoegen en wijzigen. Zo kunnen ze onder meer zichzelf eenvoudig ziek melden, beter melden of verlof aanvragen. Doordat je medewerkers meer betrokken worden, geef je hen meer transparantie en hoef jij minder tijd te spenderen aan de administratie. Win-win!

Altijd inzicht in eigen personeelsdossier

Door gebruik te maken van het HR-platform van Buddee zijn de personeelsdossiers binnen handbereik voor zowel jou als ondernemer als je medewerkers. Zo kunnen je medewerkers te allen tijde hun eigen personeelsdossier inzien en ook wijzigen indien nodig.

 • Transparantie naar medewerkers
 • Minder handmatig tikwerk
Personeels-dossier

Laat je medewerkers zelf verlof aanvragen

Via de app van Buddee kunnen je medewerkers eenvoudig met een druk op de knop verlof aanvragen. Je medewerker hoeft alleen het type verlof, de data, het aantal uur en de reden op te geven! Nadat de medewerker verlof heeft aangevraagd, hoeft de manager dit alleen nog maar goed te keuren. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt de medewerker op de hoogte gebracht door middel van een e-mail. Wel zo handig toch?

 • Met een druk op de knop verlof aanvragen
 • Altijd inzicht in verlof- en vakantie uren
 • Nooit meer onnodig extra tijd kwijt
verlof-aanvragen

Ziekmelden en beter melden

Het ziekmelden gaat net zo eenvoudig als het aanvragen van verlof. Eenvoudiger zelfs. Via de app, meldt jouw medewerker zichzelf ziek. Voelt je medewerker zich na een aantal dagen weer beter? Dan kan hij zichzelf gemakkelijk beter melden via de app!

 • Eenvoudig zelf ziek en betermelden via telefoon
 • E-mail notificaties voor verificatie
ziekmelden

Uren en overuren registratie vanuit de app

Dankzij ESS registreren je medewerkers gemakkelijk zelf de gewerkte uren en overuren. Een leidinggevende hoeft ze alleen nog maar goed te keuren! De overuren kunnen doorgevoerd worden om te laten uitbetalen of in te ruilen voor tijd-voor-tijd. De werknemer hoeft het enkel door te geven! Vervolgens wordt het automatisch berekend en – mits van toepassing – doorgevoerd op het salaris

 • Keuze uit uitbetalen of tijd-voor-tijd
 • Eenvoudig urenregistratie via app
uren-registraties

Hoe kan je de app downloaden?

Wees praktisch en bespaar tijd door de mobiele app van Buddee te downloaden! De app is geheel kosteloos en is nu beschikbaar voor iOS en Android. Hoe te downloaden:

 1. Ga naar je App Store (Apple) of Google Playstore (Android)
 2. Zoek in de zoekbalk op 'Buddee' en download de app
 3. Bij het openen van de app, log je in met je e-mail en wachtwoord en bevind je je binnen no-time in jouw persoonlijke omgeving!

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of boek een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?