Cosmetique Totale
Cosmetique Totale

Ambitie om te ontwikkelen en te groeien en daarnaast al voor een heel groot gedeelte aansluiting met de features waar wij naar op zoek waren: dat waren de voornaamste redenen dat wij voor Buddee hebben gekozen.

Directiesecretaresse / HR-manager bij Cosmetique Totale BV, Anne Peereboom
Cosmetique Totale

Wie zijn jullie?

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huidtherapie, laserbehandeling en medische peelings. De Cosmetique Totale Group heeft in totaal 68 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast behoort City Clinics sinds 1 mei tot de Cosmetique Totale Group.

Waarom hebben jullie voor Buddee gekozen?

Tot begin 2023 deed ik de HR-administratie zelf maar toen het bedrijf groeide kwam de behoefte aan meer grip. Veel van de processen zaten in mijn hoofd, waren moeilijk over te dragen en ik had geen zicht op wat er gedaan was en wat er nog moest gebeuren. Toen ik op dat moment door Buddee benaderd werd, kwam dit als geroepen. Buddee beschikte over veel features en ontwikkelt nog steeds enorm snel door.

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Buddee helpt ons bij het stroomlijnen van onze werkprocessen, het gedeeltelijk automatiseren van processen, het samenvoegen van verschillende informatie en het samenvoegen van verschillende systemen. We maken op dit moment nog geen gebruik van de features om declaraties te kunnen indienen en uren te kunnen schrijven, maar we hebben hier zeker de ambitie voor.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Wacht niet te lang met het investeren in goede HR-software. Zeker wanneer je werkt met meerdere HR-collega’s of betrokken afdelingen. Het maakt je werk een stuk gemakkelijker en leuker, en geeft je als manager de gelegenheid om uit te zoomen.

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?