Cosmetique Totale
Cosmetique Totale

Ambitie om te ontwikkelen en te groeien en daarnaast al voor een heel groot gedeelte aansluiting met de features waar wij naar op zoek waren: dat waren de voornaamste redenen dat wij voor Buddee hebben gekozen.

Directiesecretaresse / HR Manager bij Cosmetique Totale BV, Anne Peereboom
Cosmetique Totale

Wie zijn jullie?

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huidtherapie, laserbehandeling en medische peelings. De Cosmetique Totale Group heeft in totaal 68 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast behoort City Clinics sinds 1 mei tot de Cosmetique Totale Group.

Waarom hebben jullie voor Buddee gekozen?

Tot begin 2023 deed ik de HR administratie zelf maar toen het bedrijf groeide kwam de behoefte aan meer grip. Veel van de processen zaten in mijn hoofd, waren moeilijk over te dragen en ik had geen zicht op wat er gedaan was en wat er nog moest gebeuren. Toen ik op dat moment door Buddee benaderd werd, kwam dit als geroepen. Buddee beschikte over veel features en ontwikkelt nog steeds enorm snel door.

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Buddee helpt ons bij het stroomlijnen van onze werkprocessen, het gedeeltelijk automatiseren van processen, het samenvoegen van verschillende informatie en het samenvoegen van verschillende systemen. We maken op dit moment nog geen gebruik van de features om declaraties te kunnen indienen en uren te kunnen schrijven, maar we hebben hier zeker de ambitie voor.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Wacht niet te lang met het investeren in goede HR software. Zeker wanneer je werkt met meerdere HR collega’s of betrokken afdelingen. Het maakt je werk een stuk gemakkelijker en leuker, en geeft je als manager de gelegenheid om uit te zoomen.

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Plan een demo

Ontdek wat Buddee kan doen voor jouw organisatie

Wij leggen je graag vrijblijvend uit wat onze software en diensten jou te bieden hebben.

Dit is wat je van ons kan verwachten:

Een persoonlijke tour door ons product
Passend advies gebaseerd op jouw situatie
Antwoorden op al jouw vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze meest gestelde vragen. Als je meer hulp nodig hebt, staan we klaar om je te helpen.

Voor wie is Buddee?

Buddee is ontwikkeld voor Nederlandse mkb-bedrijven die een oplossing zoeken voor hun gehele personeels- en salarisadministratie.

Ook werken wij met of voor boekhouders en hr-consultants die de salarisadministratie van hun klanten aan ons uitbesteden omdat zij zelf geen specialisten in dienst hebben.

Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?

Uiteraard! Via deze link kan je een online demonstratie inplannen. We laten dan graag zien hoe we je personeels- en salarisadministratie kunnen vereenvoudigen.

Zijn er opstartkosten voor Buddee?

Nee! Wij zijn er van overtuigd dat Buddee zo eenvoudig is om in te richten en te gebruiken dat we je kosteloos helpen je Buddee account voor alle HR-zaken in te richten.

Mocht je ook je volledige salarisadministratie aan Buddee uitbesteden dan kunnen, voor het overnemen van het dossier van je huidige administrateur, opstartkosten van toepassing zijn. Neem hiervoor contact met ons op!

Koppelen jullie ook met andere software?

Jazeker!

Wij koppelen onder andere met Nmbrs, de nr. 1 salarisadministratie-software in Nederland. Mocht je de salarisadministratie aan Buddee uitbesteden dan verwerken we deze zelf ook in deze ISAE 3402 Type II gecertificeerde software aan de achterkant. Nmbrs koppelt op haar beurt weer met alle gebruikelijke boekhoudpakketten voor onder andere je loonjournaalposten.

Wij integreren ook met planningstools zoals Shiftbase. Op onze integratie-pagina zie je welke koppelingen we momenteel hebben.

Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?

Personeelsgegevens zijn gevoelige data en daarom doen wij er alles aan om al jouw data AVG-conform te beveiligen. Met 2FA, rechtenbeheer, Europese servers (AWS) en gebruik van ISAE 3402 Type II gecertificeerde salarisadministratie-software van NMBRS, staat veiligheid bij ons voorop.

Welke functionaliteiten heeft Buddee?

Buddee is een alles-in-één HR-platform gericht op het Nederlandse mkb. We voorzien in alle belangrijke functies die je als ondernemer nodig hebt om al je volledige personeelsadministratie eenvoudig te regelen.

Bekijk alle mogelijkheden →

Kan ik Buddee gratis uitproberen?

Uiteraard! Je kan de HR-software van Buddee 14 dagen kosteloos uitproberen.

Kan ik ook zelf loonstroken maken?

Nee. Bij Buddee zijn wij van mening dat salarisadministratie in de meeste gevallen te complex is om zelf te doen als je geen specialist bent. Onze experts zijn salarisadministrateur van beroep, volgen de wet- en regelgeving op de voet en helpen je met vraagstukken indien nodig. Uiteraard zijn alle mutaties te exporteren om in te laden in de gangbare salarisadministratietools.

Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?

Buddee voorziet in flexibele en uitgebreide instellingen van rollen & rechten voor verschillende type gebruikers zoals medewerkers, managers, HR-managers, externe (salaris) administrateurs etc.

Wij helpen je indien gewenst graag kosteloos deze rechten in te richten.