Document- en Contractbeheer systeem

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers gebruiksvriendelijke tools om contracten en documenten te managen en beheren. Zo heb je alle belangrijke documenten in één digitale omgeving, altijd bij de hand, waar je ook bent.

Geen rondslingerende documenten en contracten meer!

Documenten & Bezittingen 

Contracten, documenten en bezittingen zijn inzichtelijk per werknemer. Heeft de werknemer een bedrijfsauto of laptop van de zaak? Krijg direct een duidelijk overzicht 

Templates 

Maak van je contracten en standaard documenten een template om deze documenten direct beschikbaar te hebben wanneer deze nodig zijn.

Automatische reminders 

Met de automatische reminders van Buddee wordt je tijdig op de hoogte gesteld van contractuele veranderingen. Zo vergeet je nooit meer een contractverlenging of aflooptermijn! 

Alle contracten en documenten op één plek, wel zo makkelijk toch?

Als ondernemer krijg je veel te maken met contracten en documenten binnen jouw bedrijf. Voor sommige documenten en contracten heb je een bewaarplicht waardoor het goed is deze gegevens goed te bewaren. Contractbeheer moet ervoor zorgen dat de juiste informatie op het juiste tijdstip en op de juiste plaats beschikbaar is voor een bedrijf. Als jouw contractbeheer niet optimaal geregeld is, heb je kans dat je weinig tot geen inzicht hebt in onder meer afloop termijnen van contracten of andere essentiële contractafspraken (voorwaarden). Hierdoor kan je niet tijdig inspelen op contractuele veranderingen.

Hetzelfde geldt voor documentenbeheer. Met documentenbeheer zorg je ervoor dat iedereen met toegekende rechten binnen jouw bedrijf altijd en overal documenten kan vinden, bekijken en bewerken. Waar je voorheen je documenten en contracten voornamelijk op papier in een fysieke opbergkast bewaarde, is dat nu niet meer nodig. Het digitale contract- en documentbeheer binnen het HR-platform van Buddee zorgt er namelijk voor dat je alles makkelijk kan bewaren op één centrale plek die voor iedereen toegankelijk is. Vanaf welke plek dan ook.

Contractenbeheer: let's go digital!

Het contractbeheer van Buddee fungeert als een digitale opslagplek voor alle contracten binnen jouw bedrijf. Zo behoud je altijd en overal inzicht in alle contracten en overeenkomsten, weet je precies wie in welk contract zit en wanneer deze verlengt moet worden. Tevens bied je ook nog eens transparantie aan jouw medewerkers; ook zij kunnen namelijk op elk moment zelf hun contracten inzien.

  • Overzicht in alle arbeidscontracten en overeenkomsten
  • Transparantie naar je medewerkers
  • Veilig alle contracten digitaal
documenten

Nooit meer een contractverlenging vergeten!

Ben je niet meer helemaal zeker over de afloopdata van een contract? Geen zorgen! Met de automatische reminders van Buddee word je tijdig op de hoogte gesteld van contractuele veranderingen. Zo vergeet je nooit meer een contractverlenging of aflooptermijn!

aflopende-contracten

Documentenbeheer: weg met papier!

Ben je wel eens een belangrijk bestand kwijtgeraakt? Of ben je een keer vergeten waar je een document hebt bewaard? Kan gebeuren, het overkomt de beste. Maar met het documentenbeheer platform van Buddee hoef je geen zorgen meer te maken dat het jou nog eens overkomt. Al jouw documenten worden bewaard op één plek, met 24/7 toegang. Wel zo fijn toch?

document

Documentenbeheer voor HR-managers

Als werkgever of HR-manager kan je, net als bij Google Drive, zelf mappen aanmaken en deze in meerdere lagen indelen. Tevens bepaal jij als werkgever wie welke documenten mag inzien. Je regelt de toegang voor elke afzonderlijke medewerker. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat jouw medewerkers de persoonlijke contracten en documenten van elkaar kunnen inzien!

folders

Geef jouw medewerkers toegang

Wilt een van je medewerkers de bedrijfsregels nog eens nalezen? Of het functioneringsformulier opnieuw inzien? Dat kan! Je medewerkers kunnen op elk moment en vanaf elke plek relevante documenten zelf inzien en wijzigen. En daar stopt het niet. Medewerkers kunnen namelijk ook eenvoudig zelf persoonlijke documenten – in bulk – uploaden.

  • Te allen tijde inzage in relevante documenten
  • Gemakkelijk eigen documenten uploaden
zichtbaar-voor-de-medewerker

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Welke soorten documenten kunnen worden beheerd in Buddee?
Hoe lang worden documenten bewaard?
Heeft iedereen toegang tot alle documenten binnen het platform?
Kan ik documenten elektronisch ondertekenen en goedkeuren?
Is er ondersteuning voor meertalige contracten op het HR-platform?
Hoe kan ik documenten toevoegen en organiseren?
Hoeveel documenten mag ik opslaan binnen Buddee?
Hoe weet ik of een contract verloopt?
Kan ik naast contracten ook andere documenten opslaan?