DATA KINGDOM
DATA KINGDOM

Met Buddee staat alles rondom de HR administratie op 1 plek waardoor medewerkers weten waar ze moeten kijken.

Queen Executive Officer, Amber Kesselaer

Amber Kesselaer is Queen Executive Officer bij DATA KINGDOM. Bij DATA KINGDOM werken er, naast Amber zelf, 3 dashboard medewerkers en één marketing medewerker.

DATA KINGDOM

Wie zijn jullie?

DATA KINGDOM helpt organisaties data gedreven te werken. Wij maken managementinformatie en rapportages inzichtelijk in een overzichtelijk dashboard. Door data gedreven te werken, weet men hoe het daadwerkelijk met het bedrijf gaat.

Bij oplevering geven wij training aan onze klanten waarin we hen leren hoe je omgaat met het dashboard zodat zij weten hoe ze met de tool om moeten gaan. We kunnen dit ook van hen overnemen indien dat gewenst is.

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Voorheen waren wij maar met zijn drietjes en vond ik het nog niet nodig om de administratie uit te besteden maar naarmate wij groter worden, kreeg ik toch de behoefte om dit uit handen te geven. Je wilt namelijk niet dat elke keer iedereen van alles aan je vraagt en dat je het zelf moet bijhouden aan de hand van losse excelsheets.

Met Buddee staat alles rondom de HR administratie op 1 plek waardoor medewerkers weten waar ze moeten kijken. Het staat daar allemaal, is toegankelijk voor mijn medewerkers en ik hoef niets meer extra's te doen. Het samenbrengen van de HR administratie en salarisadministratie zorgt voor enorme tijdsbesparing. En wanneer zaken onduidelijk zijn, is het supportteam altijd bereikbaar.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Onder meer door de corona pandemie kunnen we wel stellen dat we allemaal een turbulent jaar achter de rug hebben. Temeer een reden om even extra genieten van de aankomende zomer voordat we weer uitgerust en met frisse energie terug kunnen keren naar het 'oude, nieuwe normaal'. En als we terugkeren: blijf ook vooral doorgaan, ook al lijkt het af en toe misschien even minder te gaan. Ofwel; "Fake it, till you make it".

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Plan een demo

Ontdek wat Buddee kan doen voor jouw organisatie

Wij leggen je graag vrijblijvend uit wat onze software en diensten jou te bieden hebben.

Dit is wat je van ons kan verwachten:

Een persoonlijke tour door ons product
Passend advies gebaseerd op jouw situatie
Antwoorden op al jouw vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze meest gestelde vragen. Als je meer hulp nodig hebt, staan we klaar om je te helpen.

Voor wie is Buddee?

Buddee is ontwikkeld voor Nederlandse mkb-bedrijven die een oplossing zoeken voor hun gehele personeels- en salarisadministratie.

Ook werken wij met of voor boekhouders en hr-consultants die de salarisadministratie van hun klanten aan ons uitbesteden omdat zij zelf geen specialisten in dienst hebben.

Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?

Uiteraard! Via deze link kan je een online demonstratie inplannen. We laten dan graag zien hoe we je personeels- en salarisadministratie kunnen vereenvoudigen.

Zijn er opstartkosten voor Buddee?

Nee! Wij zijn er van overtuigd dat Buddee zo eenvoudig is om in te richten en te gebruiken dat we je kosteloos helpen je Buddee account voor alle HR-zaken in te richten.

Mocht je ook je volledige salarisadministratie aan Buddee uitbesteden dan kunnen, voor het overnemen van het dossier van je huidige administrateur, opstartkosten van toepassing zijn. Neem hiervoor contact met ons op!

Koppelen jullie ook met andere software?

Jazeker!

Wij koppelen onder andere met Nmbrs, de nr. 1 salarisadministratie-software in Nederland. Mocht je de salarisadministratie aan Buddee uitbesteden dan verwerken we deze zelf ook in deze ISAE 3402 Type II gecertificeerde software aan de achterkant. Nmbrs koppelt op haar beurt weer met alle gebruikelijke boekhoudpakketten voor onder andere je loonjournaalposten.

Wij integreren ook met planningstools zoals Shiftbase. Op onze integratie-pagina zie je welke koppelingen we momenteel hebben.

Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?

Personeelsgegevens zijn gevoelige data en daarom doen wij er alles aan om al jouw data AVG-conform te beveiligen. Met 2FA, rechtenbeheer, Europese servers (AWS) en gebruik van ISAE 3402 Type II gecertificeerde salarisadministratie-software van NMBRS, staat veiligheid bij ons voorop.

Welke functionaliteiten heeft Buddee?

Buddee is een alles-in-één HR-platform gericht op het Nederlandse mkb. We voorzien in alle belangrijke functies die je als ondernemer nodig hebt om al je volledige personeelsadministratie eenvoudig te regelen.

Bekijk alle mogelijkheden →

Kan ik Buddee gratis uitproberen?

Uiteraard! Je kan de HR-software van Buddee 14 dagen kosteloos uitproberen.

Kan ik ook zelf loonstroken maken?

Nee. Bij Buddee zijn wij van mening dat salarisadministratie in de meeste gevallen te complex is om zelf te doen als je geen specialist bent. Onze experts zijn salarisadministrateur van beroep, volgen de wet- en regelgeving op de voet en helpen je met vraagstukken indien nodig. Uiteraard zijn alle mutaties te exporteren om in te laden in de gangbare salarisadministratietools.

Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?

Buddee voorziet in flexibele en uitgebreide instellingen van rollen & rechten voor verschillende type gebruikers zoals medewerkers, managers, HR-managers, externe (salaris) administrateurs etc.

Wij helpen je indien gewenst graag kosteloos deze rechten in te richten.