Beoordelingssoftware

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers tools om beoordelingssoftware te managen en beheren. Krijg makkelijk inzicht in het functioneren, presteren en ontwikkelingen van jouw personeel. 

Inzicht in het functioneren, presteren en de persoonlijke groei van jouw personeel

Template 

Maak standaard vragenlijsten met automatische invulvelden om periodiek medewerkers te beoordelen. Er zijn verschillende antwoordmogelijkheden te kiezen in beoordelingsformulieren.

Cyclussen

Vergeet nooit meer een beoordelingsgesprek in te plannen door standaard intervallen in te stellen. Iedereen die betrokken is bij een beoordeling krijgt een taak toegewezen en een reminder.

Doelen

Realiseer persoonlijke groei van medewerkers door indivuele doelen te stellen. De voortgang van deze doelstellingen kan je monitoren in Buddee. Prioriteer doelstellingen, zodat de belangrijkste doelen als eerste worden behaald. 

Alle beoordeling op één plaats

Voor een HR manager of de HR afdeling is het handig en efficiënt als alle beoordelingen op één locatie te vinden zijn. Zo heeft iedereen die het nodig heeft, inzage in het dossier. Het HR-platform van Buddee is daar de ideale plaats voor. Binnen het platform staan de beoordelingen van al de medewerkers. 

beoordelingen-op-een-plek

Voeg gemakkelijk een beoordeling toe

Het HR-platform is een gebruiksvriendelijk platform waarmee je gemakkelijk zelf een beoordeling kan toevoegen aan het dossier. Het platform zelf wijst je de weg. Vul in wie de beoordeling doet en met welke werknemer het gesprek plaatsvindt, de score, vervaldatum en voeg als laatste nog een opmerking toe en je hebt alweer een nieuwe beoordeling aan het systeem toegevoegd. 

  • Naam
  • Beoordelaar
  • Vervaldatum
  • Opmerkingen
beoordeling-toevoegen

Maak je eigen beoordelingscyclussen

In het HR-platform kun je gemakkelijk zelf meerdere beoordelingscyclussen toevoegen. Geef aan of een cyclus begint vanaf de start van een nieuw dienstverband of vanaf een specifieke datum. Daarnaast geef je aan om de hoeveel maanden de cyclus wordt herhaald, wie de beoordelaar is en hoelang deze beoordelaar heeft om de medewerker te beoordelen.

  • Meerdere beoordelingscyclussen
  • Automatische reminders
  • Bouw je eigen template met vragen
beoordeling-cyclus

Geef de werknemer een beoordelingsscore

Tijdens de beoordeling kun je de medewerker een beoordelingsscore geven. Door het invoeren van de score is dit in een oogopslag te zien in het HR-platform. Deze score bestaat uit: "Voldoet niet aan verwachting” tot aan “uitmuntend”. Door een score aan de beoordeling toe te voegen ontstaat er een duidelijk beeld aan welke medewerker extra aandacht gegeven moet worden.

  • Beoordelingsscore
  • Hoe staat de werknemer ervoor
  • Wat zijn de verbeterpunten 
beoordeling-scres

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?