Kilometerregsitratie software voor het bijhouden & goedkeuren van kilometers binnen de organisatie

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers gebruiksvriendelijke tools om kilometerregistratie te managen. Het invoeren, berekenen en goedkeuren van kilometers is nog nooit zo makkelijk geweest.

Eenvoudig ritten registreren conform de regels

Automatische berekening 

Voer het vertrekpunt en de bestemming in, en Buddee rekent automatisch de gereden kilometers en de bijbehorende kilometervergoeding uit. Bespaar tijd en maak minder rekenfouten. 

Zakelijk & Privé 

Met één druk op de knop maak je onderscheid tussen zakkelijke en privé ritten. Je hoeft je nooit meer druk te maken over onnodige boetes van De Belastingdienst. 

Salarisadministratie 

Alle gereden ritten worden, na goedkeuring, klaargezet als mutatie voor salarisverwerking. De vergoeding per gereden kilometer stel je één keer eenvoudig zelf in. 

Minder handmatig invoerwerk

Het handmatig bijhouden van de kilometerregistratie kan veel tijd in beslag nemen die je liever ergens anders aan wilt besteden. Maar handmatig bijhouden van de kilometers en reiskosten is verleden tijd. Dit kan tegenwoordig allemaal digitaal geregeld worden via een HR tool. Het enigste wat jij hoeft te doen is zorgen dat alle werknemers de kilometers invullen in de tool en de rest wordt voor je gedaan.

Met het HR platform van Buddee worden alle gereden kilometers gelijk omgezet naar een kilometervergoeding in de salarisadministratie. Op deze manier is het niet meer nodig om iedere maand handmatig de gereden kilometers door te sturen naar je salarisadministrateur, maar wordt automatisch de kilometerregistratie verwerkt en de gemaakte reiskosten worden berekend. Daarnaast worden adressen automatisch ingevuld en kunnen alle eerder gebruikte adressen terug worden gevonden in de autocomplete. 

 

kilometerregistratie

Eenvoudig registreren hoeveel kilometers er zijn gereden met automatische berekeningen

Laat ook jouw medewerkers werken met onze eenvoudige kilometerregistratie tool. Zo kan elke werknemer zijn of haar kilometers registreren en heb jij als werkgever in één keer een duidelijk overzicht van de kilometerregistratie. Met de kilometerregistratie tool worden de gereden afstanden automatische berekend en ingevuld. Daarnaast worden de kilometers gelijk omgezet naar een kilometervergoeding in de salarisadministratie. 

 • Buddee berekent automatisch de afstand van locatie A tot locatie B
 • Elke werknemer kan zijn of haar eigen kilometers registreren
 • In één keer een duidelijk overzicht van de kilometerregistratie 
afstand-prijs-berekenen

Duidelijk onderscheid tussen privé en zakelijke kilometers

Wist je dat je wanneer je privékilometers gaat rijden met een zakelijke auto, die ritten moet gaan bijhouden? Het bijhouden van de ritten doe je om aan te tonen bij de Belastingdienst dat je niet meer dan 500 privékilometers hebt gereden zodat je boetes kan voorkomen. In de kilometerregistratie tool van Buddee kan er aangegeven worden of het om zakelijke- of om woon-werk kilometers gaat. Aan de hand hiervan wordt dan de kilometervergoeding berekend. 

 • Voorkom onnodige boetes
 • Toon makkelijk je privékilometers aan bij de Belastingdienst
 • Maak verplicht een onderscheid tussen de privé- en zakelijke kilometers  
kilometervergoeding

Makkelijk maandelijks alle kilometers goedkeuren van je team

kilometers bekijken en ook goedkeuren. Via de filters in de tool kan je snel en gemakkelijk de juiste registraties goedkeuren en kan je via bulk actie in één keer alle ingevoerde kilometers goedkeuren. 

 • In 1 overzicht alle kilometers per maand goedkeuren
 • Makkelijke filters om snel de juiste registraties goed te keuren
 • Gebruik bulk acties om in 1 keer goed te keuren
kilometerregistraties-goedkeuren

Alle goedgekeurde kilometers direct meenemen in de salarisadministratie

Met het HR platform van Buddee worden de gereden kilometers en gemaakte reiskosten automatisch berekend en meegenomen in de salarisadministratie. Per periode krijg je dan een overzichtelijk met alle reiskosten van de werknemers die zijn gemaakt in die periode. Daarnaast kan je vooraf instellen welke vergoeding er geldt per kilometer en wordt de kilometervergoeding automatisch meegenomen op de loonstrook van die maand. 

 • Automatische berekeningen van de kilometers en reiskosten
 • Automatisch meegenomen in de salarisadministratie
 • Overzichtelijk rapport met alle reiskosten per periode
kilometerregistraties-verwerken-salarisadministratie

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Kan ik meerdere ritten op dezelfde dag registreren?
Kan ik mijn ingevoerde kilometerregistraties bewerken?
Hoe is de privacy van mijn kilometergegevens gewaarborgd?
Hoe wordt de kilometervergoeding berekend?
Zijn er rapportagemogelijkheden voor mijn kilometerregistraties?
Maakt het platform onderscheid tussen zakelijk en privégebruik van voertuigen?