Integraties Nmbrs

Nmbrs

Met de integratie tussen Buddee HR en Nmbrs kun je mutaties rechtstreeks vanuit je HR-tool verwerken in Nmbrs. Hierdoor optimaliseer je niet alleen je HR-proces met Buddee HR, maar automatiseer je ook de verwerking van loonmutaties voor je loonadministratie in Nmbrs!

Nmbrs

Categorieën
Salarisadministratie

Over Nmbrs

 

Nmbrs levert software die belangrijke bedrijfsprocessen als salarisadministratie en HR in zowel de private als publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Het is eenvoudig om de loonadministratie in te richten, wat ervoor zorgt dat medewerkers tijdig en zonder zorgen worden uitbetaald.

Voordelen van de Buddee HR en Nmbrs Integratie

Na het activeren van de koppeling tussen Buddee HR en Nmbrs profiteer je van talloze voordelen. Mutaties worden direct doorgevoerd naar Nmbrs, zonder de noodzaak van handmatig werk of externe accountants. De informatie wordt veilig opgeslagen in beide omgevingen, terwijl het HR-proces wordt gestroomlijnd en de loonadministratie perfect in sync blijft!

Wat kan je met Nmbrs? 

CAO modellen
Stel in één keer alle branche gerelateerde gegevens van een bedrijf in, door gebruik te maken van onze standaard CAO modellen. Een nieuw bedrijf aanmaken of bestaande bedrijven bewerken gaat op deze manier sneller en nauwkeuriger.

Payroll workflows
In de workflow zie je in één oogopslag de status van al je klanten. Controleer welke taken nog moeten worden uitgevoerd en automatiseer de routinetaken.

Run controle
Nog voordat de salarisrun is gedraaid, geeft de runchecker je een overzicht van alle potentiële fouten, waarschuwingen en veranderingen. Zo ben je er altijd van verzekerd dat de output juist is.

Interactieve loonstrook
Zie meteen wat voor invloed een wijziging heeft op de eerstvolgende loonstrook. De interactieve loonstrook laat je direct wijzigingen doorvoeren op de loonstrook en geeft gelijk de uitkomst weer, zonder dat hiervoor een salarisrun gedraaid hoeft te worden. Geeft deze uitkomst niet het gewenste resultaat, dan kan het eenvoudig terug aangepast worden. Hierdoor verklein je de kans op fouten.

Salaris- en urencodes
De wereld van de salarisadministratie kent veel uitzonderingen en er is altijd wel een bedrijf dat de dingen net iets anders wil doen. Geen probleem! Pas onze duizenden salaris- en urencodes aan voor deze specifieke gevallen.

Jaarwissel wizard
De Jaarwissel wizard zet jouw administraties automatisch over naar het nieuwe jaar. Alle relevante gegevens worden overgezet, nieuwe berekeningen worden ingesteld en de verschillende saldo's worden bijgewerkt.

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?