Manage Personeelsdossiers van werknemers

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers gebruiksvriendelijke tools om digitale personeelsdossiers te managen. Het veilig opslaan en beheren van de personeelsdossiers is nog nooit zo makkelijk geweest.
Probeer gratisBoek een online demo

Bewaar alle personeelsdossiers op één plek!

Als werkgever ben je verplicht bepaalde gegevens van jouw medewerkers vast te leggen. Deze gegevens zijn onder te verdelen in vijf hoofdgroepen, namelijk; de persoonlijke gegevens, alle contracten en arbeidsvoorwaarden, informatie over het functioneren en de ontwikkeling, het ziekteverzuim en frequentie en als laatst is er ruimte voor het rapporteren van diverse en eventuele bijzonderheden. De gegevens die je vastlegt, houd je bij in een personeelsdossier.

Wist je dat de gegevens in het personeelsdossier uiterlijk twee jaar na beëindiging van het dienstverband moeten worden vernietigd? Maar als het gegevens betreft die van fiscaal belang zijn, deze zeven jaar bewaard moeten blijven? Voor de bewaarplaats van de personeelsdossier gelden daarentegen geen strikte regels. Met het HR-platform van Buddee sla je gemakkelijk en veilig de personeelsdossier van jouw medewerkers digitaal op.

Alle gegevens binnen handbereik

Binnen het HR-platform van Buddee heb je de mogelijkheid alle belangrijke gegevens van al jouw medewerkers digitaal op te slaan. Zo heb je in één oogopslag inzicht in onder meer de verlof- en verzuimpercentages, belangrijke documenten en de bedrijfsmiddelen van je medewerkers. Neem je ook je salarisadministratie via Buddee af? Dan zorgt Buddee er eveneens voor dat de loonstroken iedere maand worden gekoppeld aan het dossier van jouw medewerkers.

  • Altijd en overal beschikbaar
  • Belangrijke documenten altijd bij de hand
  • Veilig omgeving voor al je personeelsgegevens
personeelsdossier

Minder handmatig tikwerk

Iedere medewerker kan eenvoudig zijn eigen personeelsdossier inzien en wijzigen indien nodig. Hierdoor neemt onder meer de onboarding minder tijd in beslag, is er minder handmatig tikwerk nodig en bespaar jij als werkgever tijd!

  • Transparantie naar medewerkers
  • Medewerkers kunnen zelf wijzigingen doorvoeren
  • Bespaar tijd
persoonlijke-gegevens

Bewaartermijn

Ben jij goed op de hoogte van de bewaarplicht omtrent personeelsdossiers? Voor gegevens die van fiscaal belang zijn, geldt een bewaarplicht van zeven jaar en voor kopie van het ID en loonbelastingverklaringen geldt een bewaarplicht van vijf jaar. Buddee biedt de mogelijkheid oude medewerkers te archiveren voor zolang je wilt. Zo weet je zeker dat je je aan de bewaartermijnen houdt!

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of boek een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?