Parfumado
Parfumado

Buddee helpt je je "People" zaken goed op orde te houden en bespaart veel tijd. Wij hadden ons geen betere partner kunnen wensen!

Founders, Martijn en Floor van Rooy

Martijn en Floor van Rooy zijn samen de founders van Parfumado. Martijn houdt zich binnen Parfumado voornamelijk bezig met marketing, productontwikkeling en finance en Floor leidt sales en de operatie bij zowel Parfumado als Rocket Campaigns. Op dit moment zijn er meer dan 50 medewerkers werkzaam bij Parfumado.

Parfumado

Wat doet Parfumado?

Met Parfumado helpen wij mensen in hun ontdekkingsreis in de wereld van parfum. Wij bieden een platform voor deze ontdekkingsreis, waarbij wij onze community de mogelijkheid geven met elkaar in contact te komen, meer te leren over parfum, hun eigen voorkeuren en – uiteraard! – honderden heerlijke parfums uit te proberen met ons parfumabonnement.

Vorig jaar hebben wij als onderdeel van de Parfumado groep een tweede bedrijf opgericht: Rocket Campaigns. Rocket Campaigns geeft beauty- en parfum merken de mogelijkheid om heel gericht samples van mooie producten te verspreiden onder de juiste doelgroep en daardoor deze groep onwijs te enthousiasmeren, super waardevolle consumer insights te vergaren & tenslotte – niet onbelangrijk – sales te genereren.

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Wij zijn ontzettend blij met Buddee. De implementatie van Buddee heeft ons geholpen met het automatiseren van processen zoals verlof, verzuim, beoordelingen en contract management. Het automatiseren van deze processen geeft de mogelijkheid om ons People Team naar het volgende niveau te tillen waarbij zij zich meer kunnen gaan focussen op de ontwikkeling van het team en het beste uit iedereen in het team halen.

Zouden jullie Buddee aanraden aan andere ondernemers?

Wij zouden zeker Buddee aanraden! Het is een fijn platform dat je leven als ondernemer makkelijker maakt. Het helpt je je "People" zaken goed op orde te houden (denk aan verlofsaldo, verzuim en contractverlengingen) en bespaart veel tijd. Het team van Buddee is fijn om mee samen te werken. Ze hebben ons ontzettend goed geholpen met de implementatie en blijven met ons als snelgroeiende scale-up meedenken. Wij hadden ons geen betere partner kunnen wensen!

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Investeer in (mentale) gezondheid van jezelf én je team door met elkaar te gaan sporten. Het is naast hele goede teambuilding (samen stuk gaan) ook belangrijk om als werkgever je team gezond & fit te houden.

Om mee af te sluiten, jullie favoriete quote?

"Failure is an option, if you are not failing you're not innovating enough" – Elon Musk

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?