Maak kennis met het alles-in-één HR-platform voor het mkb

Door een moderne werkomgeving te creëren houden ondernemers en medewerkers meer tijd over om te focus op de onderneming en niet op de administratie.

We zijn op een missie

Ondernemers en medewerkers in het mkb zijn de ruggengraat van elke economie. In Nederland werkt ongeveer 70% in het mkb (bedrijven tot 250 medewerkers). Juist deze kleinere bedrijven staan voor veel uitdagingen waarbij de administratieve lasten alsook de investeringen in technologie en het aantrekken en behouden van personeel niet in verhouding staan ten aanzien van hun grootte en beschikbare financiële middelen en tijd. De meeste oplossingen en voorzieningen zijn gericht op de grote bedrijven, de corporates.

Daarom is het bij Buddee onze missie om het werkende leven beter, makkelijker en leuker te maken, ongeacht of je voor een klein of groot bedrijf werkt. We bouwen een eenvoudig online platform en dienstverlening speciaal gericht op deze kleine en middelgrote bedrijven om efficiënt alle processen en administratie omtrent HR, salaris, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrechtelijke zaken te regelen.

Over Buddee

2021 actief sinds

600+ klanten

15,000+ personeelsdossiers

Samen maken we het verschil

Wij zijn Buddee. Door samen te brengen waar wij goed in zijn, gaan ondernemers en medewerkers er op vooruit. In voordelen, gemak en werkplezier. Weten wie we zijn en waar we warm voor lopen?

Rob Toonen
Rob Toonen, CEO
Jean-Luc Bonnier
Jean-Luc Bonnier, Director of Sales
Jasper Lammertink
Jasper Lammertink, CTO

Onze waarden

Challenge

Met Buddee doorbreken wij de status quo. Wij houden niet van "zo hebben wij het altijd gedaan". Wij vragen ons niet af "hoe gaaf zou het zijn als...?" Wij stropen de mouwen op en gaan zelf dingen veranderen en beter maken.

Care

Met onze diensten proberen wij het werkende leven leuker, beter en slimmer te maken. Zo willen wij elke dag de wereld een klein beetje verbeteren.

Respect

Wij respecteren diversiteit. Verschillende achtergronden, ervaringen en meningen helpen ons de problemen die we proberen op te lossen, beter te begrijpen.

Win-win-win

Door een omgeving te creëren waarin mkb'ers, hun werknemers en onze partners verbonden zijn, proberen wij bij te dragen aan het bereiken van ieders doelen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?