HR analytics software; krijg inzicht in je personeelszaken

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers tools om HR analytics te managen en beheren. Krijg inzicht in de ontwikkeling en personeelsverloop van je organisatie in één systeem. 

Krijg inzicht in alle HR-processen

Besluitvorming 

Maak data-driven keuzes voor alle HR-zaken. Je draait met één druk op de knop rapportages over een bepaalde periode voor individuele medewerkers, specifieke teams of vestigingen

Productiviteit 

Verhoog de productiviteit van je organisatie door alle belangrijke zaken te monitoren. Dankzij realtime data heb jij meer grip op de prestaties van de organisatie

Exporteren 

De rapportage die je over elke module in Buddee kan maken zijn te exporteren naar een Excel-bestand. Zo kan je data delen met externen of een rapport printen om te bespreken in een meeting

Krijg inzicht in de prestaties en tevredenheid van je personeel

Door een personeelsbestand bij te houden van alle medewerkers bij Buddee kan de organisatie inzicht krijgen in de prestaties en tevredenheid van het personeel. Hiermee kan er gericht worden gewerkt aan verbetering van je organisatie. 

personeels-bestand

Verbeter de HR-praktijken van de organisatie 

Het gebruik van HR analytics software kan helpen om specifieke aspecten van HR-praktijken te verbeteren. Het biedt inzichten, verbetert de efficiëntie en verbetert de personeels ervaring. 

  • Declaraties
  • Kilometerregistratie
  • Contracten salaris 

Verhoog de productiviteit van je medewerkers 

Hou in het HR-platform van Buddee bij hoeveel verlof-, verzuim- en vakantiedagen er door het personeel worden opgenomen. Dit kan een goed inzicht geven in de productiviteit van het personeel en op basis hiervan kunnen er aanpassingen gemaakt worden om de productiviteit te verbeteren.   

  • Verlof en verzuim
  • Vakantiedagen
  • Uren

Verbeter de bedrijfsresultaten van je organisatie

Door inzicht te krijgen in de ontwikkelingen van je organisatie met de HR-analytics van Buddee, kunnen er gemakkelijk rapporten en voorstellen worden geschreven aan het management. Het management kan hierdoor aanpassingen maken in het bedrijf om de bedrijfsresultaten van de organisatie te verbeteren. Beslissingen worden op deze manier gebaseerd op feiten en gegeven wat als resultaat geeft dat er een effectieve besluitvorming komt.

 

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om de data te exporteren naar Excel?
Kan ik een rapportage maken voor een specifieke periode?
Kan ik filters maken bij het draaien van rapportages?
Kan je ook grafieken maken op basis van de data in Buddee?