Viktor
Viktor

Wij hebben gekozen voor Buddee voor de efficiëntie waarmee het platform werkt.

People & Culture officer bij VIKTOR, Domenico Civile

Wie zijn jullie?

Wij bij VIKTOR zijn een enthousiast team met een sterke achtergrond in softwareontwikkeling en klassieke technische disciplines. Het verbeteren van de wereld, het samenbrengen van de techniek- en bouwsector en het versnellen van de digitale transformatie is wat we doen. Als één team werken we samen met klanten om echte impact te genereren en zijn we altijd eerlijk in communicatie en uitvoering.

Waarom hebben jullie voor Buddee gekozen?

Wij hebben gekozen voor Buddee voor de efficiëntie waarmee het platform werkt. De combinatie van verschillende hr/salarisadministratie platformen zorgt ervoor dat het mijn werk als P&C officer in ieder geval gaat vergemakkelijken. Daarnaast is het platform zelf intuïtief ingericht en ziet het er een stuk moderner uit dan ons vorige platform.

Hoe hebben jullie het proces van beginnen met Buddee ervaren?

Het proces van Buddee was misschien anders dan hoe het normaal gaat. Dit heeft te maken met het feit dat wij een week voor de betaaldata van onze salarissen besloten om over te stappen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij binnen een week hebben afgerond wat nodig was om een tijdige betaling te kunnen realiseren. Ondanks de tijdsdruk heeft Buddee en met name Jean-Luc ons super goed geholpen en hebben we binnen een week eigenlijk alles opgelost wat nodig was.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Ik merk nu al dat het systeem gebruiksvriendelijker is dan enkel NMBRS van visma dus mijn belangrijkste tip zou zijn: STAP NU OVER!

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?