Manage je Werkstromen

Het HR-platform van Buddee biedt ondernemers gebruiksvriendelijke tools om werkstromen te managen. Houdt alle werkstromen in één overzichtelijk platform bij en verbeter de efficiëntie van processen. 

Automatiseer alle HR-processen binnen je organisatie

Automatisering 

Gebruik de standaard werkstromen die wij hebben opgesteld of maak je zelf een werkstroom. Zo volg je altijd de juiste procedure na een specifieke gebeurtenis

Taken & remminders 

Uit iedere werkstromen kunnen taken & reminders voortvloeien. Zo krijgen betrokken collega's een taak toegewezen in Buddee of gaat er een mail uit naar een externe stakeholder

In- en uitdiensttreding 

Als medewerkers in of uit dienst gaan moet er vanalles georganiseerd worden. Stel dit proces eenmalig in, zodat iedere nieuwe medewerker een vliegende start heeft en bij uitdiensttreding alles netjes wordt afgerond

Krijg beter zicht op de voortgang van taken en processen

Door het bijhouden van de werkstromen op het platform van Buddee krijg je als HR manager beter zicht op de voortgang van taken en processen. Het geeft inzicht in wat de status is van de taken, het type taak en wanneer de taak af moet zijn. Dit maakt het makkelijker voor het bedrijf om zich aan de deadlines te houden. 

 • Biedt inzicht in de voortgang van werkstromen
 • Definieer doelstellingen voor je projecten en taken
 • Monitor de je taken en processen 
werkstromen-beheren

Maak je eigen werkstromen aan 

Het platform biedt de mogelijkheid aan bedrijven om je eigen werkstromen aan te maken. Door zelf werkstromen aan te maken kan je specifieke processen automatiseren en ervoor zorgen dat je taken op een gestructureerde manier worden uitgevoerd. Met behulp van de tool kan je snel en eenvoudig je eigen werkstromen aanmaken en optimaliseren. 

 • Voeg specifieke taken en stappen toe aan je werkstromen
 • Documenteer je werkstromen en de bijbehorende processen
 • Zorg dat iedereen op de hoogte is van de doelen van de werkstromen 
werkstroom-acties-beheren

Onboarding

Onboarding is een belangrijk onderdeel van het werkstroomproces van je organisatie. Het is het proces waarbij nieuwe medewerkers worden ingewerkt in hun nieuwe functie. Het is dus belangrijk om het onboardingproces goed bij te houden. Vul op het Buddee platform alle genomen onboarding stappen in om een duidelijk overzicht te krijgen van het proces. 

 • Medewerker
 • Dienstverband
 • Eerste werkdag
 • Proeftijd 
einde-van-een-proeftijd

Offboarding

Offboarding is een belangrijk onderdeel van de werkstroomprocessen van je organisatie. Het zorgt ervoor dat het vertrek van de medewerker soepel verloopt en er geen losse eindjes zijn. Een duidelijke lijst van de werkstromen die moeten worden afgerond is dus erg belangrijk. Hou op het platform dus goed bij welke stappen er moeten worden ondernomen en welke er al voltooid zijn. 

 • Contracten
 • Wijzigingsverzoek
 • Bedrijfspositie
beheren-van-een-gebeurtenis

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Zijn er standaard templates te vinden op het platform?
Kan ik taken toewijzen aan collega's?
Kan ik mijn eigen werkstromen aanmaken?