Natuurhuisje.nl
Natuurhuisje.nl

Door Buddee hebben we alle personeelszaken op één plek, wat voor een positieve werknemerservaring zorgt.

Chief Executive Officer, Dick Vulto

Dick Vulto begon zeven jaar geleden als stagiair bij Natuurhuisje.nl, klom in 2016 omhoog naar Chief Operational Officer en is sinds begin 2021 Chief Executive Officier. Naast Dick Vulto zijn er nog 30 mensen werkzaam bij Natuurhuisje.nl.

Natuurhuisje.nl

Wie zijn jullie?

Natuurhuisje.nl is onderdeel van Nature.house en werd in 2009 opgericht. Nature.house is de internationale marketplace voor de unieke accommodaties midden in de natuur. Voor iedere geboekte nacht in een natuurhuisje steunen wij lokale natuurprojecten samen met Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Vogelbescherming Nederland. Onze missie is om mensen dichter bij de natuur te brengen.

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Buddee helpt ons vooral bij de onboard en offboarding van medewerkers en bij de algehele HR-administratie. Door Buddee hebben we alle personeelszaken op één plek wat voor een positieve werknemerservaring zorgt. Ook is de hulp vanuit Buddee erg goed en snel en proberen ze altijd mee te denken in oplossingen voor jouw bedrijf.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Focus niet primair op omzetgroei en winst. Achterhaal de 'why' van jouw bedrijf en kijk hoe je hiermee impact kan maken op de wereld.

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?