Krijg inzicht in de Urenregistratie

Het HR-platform van Buddee biedt medewerkers gebruiksvriendelijke tools om uren en overuren eenvoudig te registreren. Zo heb je als ondernemer altijd en overal inzicht in de gewerkte uren en overuren binnen je onderneming.

Urenregistratie tijdrovend? Niet met Buddee!

Het bijhouden van de gewerkte uren en overuren binnen je onderneming kost een hoop tijd. En werk. Zeker als je dit als ondernemer zelf allemaal handmatig bij moet houden. We snappen dan ook dat je daar niet altijd op staat te wachten. Toch is het een belangrijk onderdeel omdat de urenregistratie onder andere invloed heeft op de salarisadministratie. Tevens houd je door het juist registreren van de uren ook grip op de productiviteit en projecten binnen je onderneming.

Omdat urenregistratie dus erg belangrijk is, vindt Buddee dat het registreren van uren simpel en soepel moet gaan. Daarom introduceert Buddee de nieuwe urenregistratie feature. Met deze feature leg je het registreren van gewerkte uren en overuren bij je medewerkers en zorg je ervoor dat je met minimale inspanning toch nog maximaal overzicht blijft houden. Het registreren van uren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Weg met het tijdrovende imago van urenregistratie!

Eenvoudig uren registreren via de Buddee App

Je medewerkers kunnen via de mobiele app van Buddee gemakkelijk de gewerkte uren registreren. Additioneel kan je medewerker doorgeven of de gewerkte uren voor een bepaald project zijn geweest en op welke locatie. Als de uren ingediend zijn, moet de leidinggevende dit goedkeuren. Vervolgens kan het salaris voor de gewerkte uren berekend gaan worden!

 • Uren goedkeuren in bulk
 • Automatische berekening van salaris
 • Eenvoudig urenregistratie via app
urenregistratie

Nooit meer onduidelijkheid over overuren!

Overuren kunnen invloed hebben op het salaris van je medewerkers. Voor je salarisadministratie is het daarom van belang dat de overuren binnen je onderneming duidelijk geregistreerd worden. Met de urenregistratie feature kunnen je medewerkers gemakkelijk overuren registreren en kiezen uit tijd-voor-tijd of uitbetalen.

 • Overuren simpel uitbetalen of tijd-voor-tijd
 • Handig voor je salarisadministratie
 • Bespaar tijd door ESS!
urenregistraties-verwerken-salarisadministratie

Regel juiste uitbetaling door toeslagkaarten

Als de overuren uitbetaald moeten worden tegen een ander percentage, geeft Buddee de mogelijkheid toeslagkaarten aan te maken. Per dag en per tijdvak geef je als werkgever aan tegen welk toeslagpercentage de overuren uitbetaald moeten worden. Dit wordt vervolgens automatisch doorberekend in het salaris of de verlof balans van je medewerker.

 • Toeslagpercentages zijn soms CAO gebonden
 • Automatische doorberekening
toeslagkaart

In één oogopslag inzicht in alle uren!

Door de rapportages van Buddee heb je altijd en overal inzicht in de gewerkte uren en overuren binnen je onderneming. In één opslag zie je het aantal gewerkte uren en overuren, waar de uren zijn gedraaid én de kosten hiervan. Tevens kan je in de backoffice ook alle gewerkte uren bekijken in een rooster. Zo zie je in het rooster ook voor al je medewerkers wie welke uren gedraaid heeft en welke nog goedgekeurd moeten worden.

 • Rapportages per werknemer of afdeling
 • Allerlei filter mogelijkheden
 • Alle gedraaide uren zichtbaar in een rooster
urenregistraties-rapportage

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of boek een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?