LevelUp Ventures
LevelUp Ventures

Buddee helpt ons enorm door een overzicht te creeëren.

Head of Office, Danique Boelhouwer

Danique is inmiddels alweer 2 jaar Head of Office bij LevelUp Ventures. Hier is ze onder andere verantwoordelijk voor alle HR-admin, onboarding en offboarding. Eigenlijk in twee woorden omschreven is Danique verantwoordelijk voor: team happiness. Op dit moment zijn ze bij LevelUp Ventures met 15 personen en eind van dit jaar verwachten ze met z'n twintigen te zijn. LevelUp Ventures groeit dus best snel!

LevelUp Ventures

Wie zijn jullie?

LevelUp Ventures is gespecialiseerd in in-house recruitment van tech talent voor startups en scaleups in Nederland. Onze services zijn onder andere Executive Search, Talent Search en Embedded Recruiting. Ook bieden wij Talent HR Strategy Workshops aan om uitdagingen op het gebied van HR en de hiring strategy aan te pakken.

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Alles voor onze HR-administratie op één modern, innovatief en overzichtelijk platform. Buddee helpt ons enorm door een overzicht te creëren over alle algemene informatie van ons team (NAW-gegevens/ICE-contactgegevens), de veranderingen met contracten (salarissen, tijdelijk/vast), de verlof- en verzuim registratie en het bijhouden van business assets. En daarbij, super vriendelijke en snelle communicatie!

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Communicatie is echt key. Zolang je (transparant) communiceert met iedereen om je heen, is het voor iedereen duidelijk en kan je niks fout doen! En vergeet niet: alles komt altijd goed!

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?