Fysio Moves
Fysio Moves

Alles is nu overzichtelijk voor zowel ons als praktijkhouders als voor onze medewerkers.

Mede-eigenaar, Joost Kruijssen

Joost Kruijssen is fysiotherapeut en mede eigenaar van Fysio Moves. Bij Fysio Moves werken 9 fysiotherapeuten en twee back office medewerkers.

Fysio Moves

Wie zijn jullie?

Fysio Moves is een moderne, transparante en laagdrempelige fysiotherapiepraktijk die continu in ontwikkeling is en inspeelt op actuele veranderingen in de zorg en behoeften van cliënten. We hebben vestigingen in Swalmen, Herten en Montfort (Midden -Limburg). Onze fysiotherapeuten hebben verschillende specialisaties waardoor we breed georiënteerd zijn. Hierdoor kunnen we een grote variëteit aan klachten behandelen.

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Wij zijn altijd zelf onder andere aan het stoeien geweest met de verlof balansen voor onze medewerkers. Altijd exact weten wie wanneer op vakantie is en hoeveel uren iemand nog heeft, kost veel tijd. Wij hebben toen op een gegeven moment zelf een Excel sheet met formules gemaakt in de hoop dat dit ons meer inzicht zou geven en tijd zou schelen. Deze bleek echter onoverzichtelijk, niet praktisch en voor ons ook nog eens tijdrovend.

Buddee heeft met zijn HR platform voor ons rust, inzicht en vooral overzicht gecreëerd. Alles is nu overzichtelijk voor zowel ons als praktijkhouders als voor onze medewerkers. Het scheelt ons ook enorm veel tijd omdat we altijd en overal inzicht hebben in alle nodige persoonsgegevens en alles eenvoudig terug te vinden is.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Buddee is erg fijn als je bedrijf te klein is voor een aparte HR afdeling en je toch inzichtelijk wil hebben hoe het onder andere zit met vakanties en verzuim binnen je bedrijf.

Tot slot eindigt Joost Kruijssen met een positieve quote die hij jullie niet wilt onthouden. "Don't limit your challenges. Challenge your limits"

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Plan een demo

Ontdek wat Buddee kan doen voor jouw organisatie

Wij leggen je graag vrijblijvend uit wat onze software en diensten jou te bieden hebben.

Dit is wat je van ons kan verwachten:

Een persoonlijke tour door ons product
Passend advies gebaseerd op jouw situatie
Antwoorden op al jouw vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze meest gestelde vragen. Als je meer hulp nodig hebt, staan we klaar om je te helpen.

Voor wie is Buddee?

Buddee is ontwikkeld voor Nederlandse mkb-bedrijven die een oplossing zoeken voor hun gehele personeels- en salarisadministratie.

Ook werken wij met of voor boekhouders en hr-consultants die de salarisadministratie van hun klanten aan ons uitbesteden omdat zij zelf geen specialisten in dienst hebben.

Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?

Uiteraard! Via deze link kan je een online demonstratie inplannen. We laten dan graag zien hoe we je personeels- en salarisadministratie kunnen vereenvoudigen.

Zijn er opstartkosten voor Buddee?

Nee! Wij zijn er van overtuigd dat Buddee zo eenvoudig is om in te richten en te gebruiken dat we je kosteloos helpen je Buddee account voor alle HR-zaken in te richten.

Mocht je ook je volledige salarisadministratie aan Buddee uitbesteden dan kunnen, voor het overnemen van het dossier van je huidige administrateur, opstartkosten van toepassing zijn. Neem hiervoor contact met ons op!

Koppelen jullie ook met andere software?

Jazeker!

Wij koppelen onder andere met Nmbrs, de nr. 1 salarisadministratie-software in Nederland. Mocht je de salarisadministratie aan Buddee uitbesteden dan verwerken we deze zelf ook in deze ISAE 3402 Type II gecertificeerde software aan de achterkant. Nmbrs koppelt op haar beurt weer met alle gebruikelijke boekhoudpakketten voor onder andere je loonjournaalposten.

Wij integreren ook met planningstools zoals Shiftbase. Op onze integratie-pagina zie je welke koppelingen we momenteel hebben.

Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?

Personeelsgegevens zijn gevoelige data en daarom doen wij er alles aan om al jouw data AVG-conform te beveiligen. Met 2FA, rechtenbeheer, Europese servers (AWS) en gebruik van ISAE 3402 Type II gecertificeerde salarisadministratie-software van NMBRS, staat veiligheid bij ons voorop.

Welke functionaliteiten heeft Buddee?

Buddee is een alles-in-één HR-platform gericht op het Nederlandse mkb. We voorzien in alle belangrijke functies die je als ondernemer nodig hebt om al je volledige personeelsadministratie eenvoudig te regelen.

Bekijk alle mogelijkheden →

Kan ik Buddee gratis uitproberen?

Uiteraard! Je kan de HR-software van Buddee 14 dagen kosteloos uitproberen.

Kan ik ook zelf loonstroken maken?

Nee. Bij Buddee zijn wij van mening dat salarisadministratie in de meeste gevallen te complex is om zelf te doen als je geen specialist bent. Onze experts zijn salarisadministrateur van beroep, volgen de wet- en regelgeving op de voet en helpen je met vraagstukken indien nodig. Uiteraard zijn alle mutaties te exporteren om in te laden in de gangbare salarisadministratietools.

Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?

Buddee voorziet in flexibele en uitgebreide instellingen van rollen & rechten voor verschillende type gebruikers zoals medewerkers, managers, HR-managers, externe (salaris) administrateurs etc.

Wij helpen je indien gewenst graag kosteloos deze rechten in te richten.