De HR Club
De HR Club

Buddee helpt ons regie te houden op kilometerregistraties, declaraties, overuren en alles wat je eigenlijk maar kan bedenken bij personeels- en salarisadministratie.

HR Business Partner van de HR club, Dani Daoud

Wie zijn jullie?

De HR club is opgericht door Lincy & Suusje. Wij zagen in dat het door de krapte op de arbeidsmarkt steeds belangrijker is om aandacht te besteden aan je personeel. De HR afdeling speelt hier een grote rol in. Je ziet vaak dat dit een ondergeschoven zaak is bij bedrijven of dat ze handen tekort hebben op de HR afdeling. Vanuit dit oogpunt hebben wij de HR club opgericht, om bedrijven te helpen met het aantrekken en behouden van personeel. Wij ondersteunen op het gehele gebied van HR en zijn daardoor breed inzetbaar.

Waarom hebben jullie voor Buddee gekozen?

Wij hebben gekozen voor Buddee omdat het oogde als een compleet, aantrekkelijk en makkelijk te gebruiken personeelssysteem, en dit is na de overstap ook gebleken.

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

We zijn in 2023 overgestapt naar Buddee met de focus op de personeelsdossiers en verlofsaldo. Daarna hebben we stap voor stap de functionaliteiten die Buddee biedt ingericht. Zo helpt Buddee ons inzicht te geven op wie, wanneer en op welke locatie werkt. Iedereen kan dit van elkaar zien, wat helpt bij het samenwerken. In 2024 zijn we ook met salarisadministratie overgestapt. Buddee helpt ons nu ook regie te houden op kilometerregistraties, declaraties, overuren en alles wat je eigenlijk maar kan bedenken bij personeels- en salarisadministratie.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Zorg ervoor dat je in ieder geval iemand in dienst hebt die het leuk vindt om met de inrichting van een personeelssysteem aan de slag te gaan en daarover te communiceren met collega’s. Buddee is erg laagdrempelig en makkelijk te begrijpen, maar je moet wel de tijd nemen om goed te bedenken hoe je bepaalde processen wilt laten lopen, hoe dit vervolgens ingericht moet worden in Buddee en hoe medewerkers er vervolgens mee moeten werken.

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Plan een demo

Ontdek wat Buddee kan doen voor jouw organisatie

Wij leggen je graag vrijblijvend uit wat onze software en diensten jou te bieden hebben.

Dit is wat je van ons kan verwachten:

Een persoonlijke tour door ons product
Passend advies gebaseerd op jouw situatie
Antwoorden op al jouw vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze meest gestelde vragen. Als je meer hulp nodig hebt, staan we klaar om je te helpen.

Voor wie is Buddee?

Buddee is ontwikkeld voor Nederlandse mkb-bedrijven die een oplossing zoeken voor hun gehele personeels- en salarisadministratie.

Ook werken wij met of voor boekhouders en hr-consultants die de salarisadministratie van hun klanten aan ons uitbesteden omdat zij zelf geen specialisten in dienst hebben.

Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?

Uiteraard! Via deze link kan je een online demonstratie inplannen. We laten dan graag zien hoe we je personeels- en salarisadministratie kunnen vereenvoudigen.

Zijn er opstartkosten voor Buddee?

Nee! Wij zijn er van overtuigd dat Buddee zo eenvoudig is om in te richten en te gebruiken dat we je kosteloos helpen je Buddee account voor alle HR-zaken in te richten.

Mocht je ook je volledige salarisadministratie aan Buddee uitbesteden dan kunnen, voor het overnemen van het dossier van je huidige administrateur, opstartkosten van toepassing zijn. Neem hiervoor contact met ons op!

Koppelen jullie ook met andere software?

Jazeker!

Wij koppelen onder andere met Nmbrs, de nr. 1 salarisadministratie-software in Nederland. Mocht je de salarisadministratie aan Buddee uitbesteden dan verwerken we deze zelf ook in deze ISAE 3402 Type II gecertificeerde software aan de achterkant. Nmbrs koppelt op haar beurt weer met alle gebruikelijke boekhoudpakketten voor onder andere je loonjournaalposten.

Wij integreren ook met planningstools zoals Shiftbase. Op onze integratie-pagina zie je welke koppelingen we momenteel hebben.

Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?

Personeelsgegevens zijn gevoelige data en daarom doen wij er alles aan om al jouw data AVG-conform te beveiligen. Met 2FA, rechtenbeheer, Europese servers (AWS) en gebruik van ISAE 3402 Type II gecertificeerde salarisadministratie-software van NMBRS, staat veiligheid bij ons voorop.

Welke functionaliteiten heeft Buddee?

Buddee is een alles-in-één HR-platform gericht op het Nederlandse mkb. We voorzien in alle belangrijke functies die je als ondernemer nodig hebt om al je volledige personeelsadministratie eenvoudig te regelen.

Bekijk alle mogelijkheden →

Kan ik Buddee gratis uitproberen?

Uiteraard! Je kan de HR-software van Buddee 14 dagen kosteloos uitproberen.

Kan ik ook zelf loonstroken maken?

Nee. Bij Buddee zijn wij van mening dat salarisadministratie in de meeste gevallen te complex is om zelf te doen als je geen specialist bent. Onze experts zijn salarisadministrateur van beroep, volgen de wet- en regelgeving op de voet en helpen je met vraagstukken indien nodig. Uiteraard zijn alle mutaties te exporteren om in te laden in de gangbare salarisadministratietools.

Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?

Buddee voorziet in flexibele en uitgebreide instellingen van rollen & rechten voor verschillende type gebruikers zoals medewerkers, managers, HR-managers, externe (salaris) administrateurs etc.

Wij helpen je indien gewenst graag kosteloos deze rechten in te richten.