De HR Club
De HR Club

Buddee helpt ons regie te houden op kilometerregistraties, declaraties, overuren en alles wat je eigenlijk maar kan bedenken bij personeels- en salarisadministratie.

HR Business Partner van de HR club, Dani Daoud

Wie zijn jullie?

De HR club is opgericht door Lincy & Suusje. Wij zagen in dat het door de krapte op de arbeidsmarkt steeds belangrijker is om aandacht te besteden aan je personeel. De HR afdeling speelt hier een grote rol in. Je ziet vaak dat dit een ondergeschoven zaak is bij bedrijven of dat ze handen tekort hebben op de HR afdeling. Vanuit dit oogpunt hebben wij de HR club opgericht, om bedrijven te helpen met het aantrekken en behouden van personeel. Wij ondersteunen op het gehele gebied van HR en zijn daardoor breed inzetbaar.

Waarom hebben jullie voor Buddee gekozen?

Wij hebben gekozen voor Buddee omdat het oogde als een compleet, aantrekkelijk en makkelijk te gebruiken personeelssysteem, en dit is na de overstap ook gebleken.

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

We zijn in 2023 overgestapt naar Buddee met de focus op de personeelsdossiers en verlofsaldo. Daarna hebben we stap voor stap de functionaliteiten die Buddee biedt ingericht. Zo helpt Buddee ons inzicht te geven op wie, wanneer en op welke locatie werkt. Iedereen kan dit van elkaar zien, wat helpt bij het samenwerken. In 2024 zijn we ook met salarisadministratie overgestapt. Buddee helpt ons nu ook regie te houden op kilometerregistraties, declaraties, overuren en alles wat je eigenlijk maar kan bedenken bij personeels- en salarisadministratie.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Zorg ervoor dat je in ieder geval iemand in dienst hebt die het leuk vindt om met de inrichting van een personeelssysteem aan de slag te gaan en daarover te communiceren met collega’s. Buddee is erg laagdrempelig en makkelijk te begrijpen, maar je moet wel de tijd nemen om goed te bedenken hoe je bepaalde processen wilt laten lopen, hoe dit vervolgens ingericht moet worden in Buddee en hoe medewerkers er vervolgens mee moeten werken.

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?