Alles is nu overzichtelijk voor zowel ons als praktijkhouders als voor onze medewerkers.

Mede-eigenaar, Joost Kruijssen

Joost Kruijssen is fysiotherapeut en mede eigenaar van Fysio Moves. Bij Fysio Moves werken 9 fysiotherapeuten en twee back office medewerkers.

Wie zijn jullie?

Fysio Moves is een moderne, transparante en laagdrempelige fysiotherapiepraktijk die continu in ontwikkeling is en inspeelt op actuele veranderingen in de zorg en behoeften van cliënten. We hebben vestigingen in Swalmen, Herten en Montfort (Midden -Limburg). Onze fysiotherapeuten hebben verschillende specialisaties waardoor we breed georiënteerd zijn. Hierdoor kunnen we een grote variëteit aan klachten behandelen.

Meer informatie

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Wij zijn altijd zelf onder andere aan het stoeien geweest met de verlof balansen voor onze medewerkers. Altijd exact weten wie wanneer op vakantie is en hoeveel uren iemand nog heeft, kost veel tijd. Wij hebben toen op een gegeven moment zelf een Excel sheet met formules gemaakt in de hoop dat dit ons meer inzicht zou geven en tijd zou schelen. Deze bleek echter onoverzichtelijk, niet praktisch en voor ons ook nog eens tijdrovend.

Buddee heeft met zijn HR platform voor ons rust, inzicht en vooral overzicht gecreëerd. Alles is nu overzichtelijk voor zowel ons als praktijkhouders als voor onze medewerkers. Het scheelt ons ook enorm veel tijd omdat we altijd en overal inzicht hebben in alle nodige persoonsgegevens en alles eenvoudig terug te vinden is.

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Buddee is erg fijn als je bedrijf te klein is voor een aparte HR afdeling en je toch inzichtelijk wil hebben hoe het onder andere zit met vakanties en verzuim binnen je bedrijf.

Tot slot eindigt Joost Kruijssen met een positieve quote die hij jullie niet wilt onthouden. “Don’t limit your challenges. Challenge your limits”

Meer informatie

Ook interesse om met Buddee samen te werken?

Dat kan! Graag plannen wij een intakegesprek samen met onze partner manager om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de samenwerking.

Plan gesprek in

Buddee

Buddee is schaalbaar en volledig naar eigen wens in te richten. Speciaal voor de moderne en groeiende mkb’er. Wanna be Buddees?

Probeer gratis

Contact

Buddee Netherlands B.V.
Razeil 36
1319 EA Almere
+31 85 808 51 25

hey@buddee.nl