logo levelup

Buddee helpt ons enorm door een overzicht te creeëren.

Head of Office, Danique Boelhouwer

Danique is inmiddels alweer 2 jaar Head of Office bij LevelUp Ventures. Hier is ze onder andere verantwoordelijk voor alle HR-admin, onboarding en offboarding. Eigenlijk in twee woorden omschreven is Danique verantwoordelijk voor: team happiness. Op dit moment zijn ze bij LevelUp Ventures met 15 personen en eind van dit jaar verwachten ze met z’n twintigen te zijn. LevelUP Ventures groeit dus best snel!

LevelUp Buddee

Wie zijn jullie?

LevelUp Ventures is gespecialiseerd in in-house recruitment van tech talent voor startups en scaleups in Nederland. Onze services zijn onder andere Executive Search, Talent Search en Embedded Recruiting. Ook bieden wij Talent HR Strategy Workshops aan om uitdagingen op het gebied van HR en de hiring strategy aan te pakken.

Meer informatie

Bij welke processen ondersteunt Buddee jullie?

Alles voor onze HR-administratie op één modern, innovatief en overzichtelijk platform. Buddee helpt ons enorm door een overzicht te creëren over alle algemene informatie van ons team (NAW-gegevens/ICE-contactgegevens), de veranderingen met contracten (salarissen, tijdelijk/vast), de verlof- en verzuim registratie en het bijhouden van business assets. En daarbij, super vriendelijke en snelle communicatie!

Tips voor mede-ondernemers in deze tijd?

Communicatie is echt key. Zolang je (transparant) communiceert met iedereen om je heen, is het voor iedereen duidelijk en kan je niks fout doen! En vergeet niet: alles komt altijd goed!

Meer informatie

Ook interesse om met Buddee samen te werken?

Dat kan! Graag plannen wij een intakegesprek samen met onze partner manager om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de samenwerking.

Plan gesprek in

Buddee

Buddee is schaalbaar en volledig naar eigen wens in te richten. Speciaal voor de moderne en groeiende mkb’er. Wanna be Buddees?

Probeer gratis

Contact

Buddee Netherlands B.V.
Razeil 36
1319 EA Almere
+31 85 808 51 25

hey@buddee.nl