Het Buddee platform is vernieuwd!

Groot nieuws! De nieuwe look & feel van het Buddee HR-platform is officieel een feit. Na het verzamelen van veel feedback van onze klanten, HR specialisten en lange avonden intern overleg binnen Buddee is de nieuwe basis van het platform gelegd. Met de vernieuwde interface willen wij managers en medewerkers een snellere en gebruiksvriendelijkere ervaring geven dan ooit tevoren.

Waarom hebben we het Buddee-platform vernieuwd?

Buddee is elke dag bezig met het verbeteren en uitbreiden van de HR-software, zo ook de afgelopen maanden! Achter de schermen heeft Buddee hard gewerkt aan het vereenvoudigen van de navigatie op het platform, waardoor het nu nog gebruiksvriendelijker is. Ook is ervoor gezorgd dat het HR-platform en de mobiele app goed op elkaar aansluiten. Om het voor iedereen gemakkelijker te maken om het platform te gebruiken, zijn het werknemers- en beheerdersgedeelte samengevoegd tot één pagina. Welke informatie iemand te zien krijgt, is afhankelijk van de rechten die aan hem of haar zijn toegekend.

Jasper Lammertink (CTO):

Met de vernieuwde interface willen we ons nog meer focussen op de gebruiksvriendelijkheid voor medewerkers en HR-professionals. We hebben de focus gelegd op een moderne en overzichtelijke interface waarin alle benodigde informatie direct inzichtelijk is voor de dagelijkse HR-werkzaamheden.

Met deze verbeteringen streven we ernaar om het Buddee-platform voor iedereen duidelijker en overzichtelijker te maken. Zo weet iedereen precies hoe het vernieuwde platform werkt. Hieronder vind je een overzicht van alle veranderingen.

Dashboard

Alles direct inzichtelijk via het dashboard

Op het HR-platform zal je als eerste opvallen dat er een nieuw dashboard is. Het nieuwe dashboard is toegankelijk voor alle gebruikers, handig hè! Welke informatie er op het dashboard wordt getoond, verschilt per persoon en is afhankelijk van de rechten die aan hen zijn toegekend.

Heb je prioriteiten op orde! Managers hebben nu de mogelijkheid om op het dashboard een prioriteiten blok te bekijken, waarop alle openstaande taken, verzuimregistraties en verlofaanvragen te zien zijn. Voor HR-managers is er nu een inzichtenblok beschikbaar waarmee zij de status van de huidige maand kunnen bekijken.

Meer inzicht als medewerker direct op je eigen dashboard om snel je belangrijke HR zaken te bekijken en beheren! Op het dashboard van werknemers wordt informatie getoond over hun verlofsaldo en de aankomende feestdagen. Ook kunnen ze snel toegang krijgen tot hun laatst toegevoegde documenten en deze opnieuw openen. Daarnaast is er de mogelijkheid om zich direct vanaf het dashboard ziek te melden, handig hè!

Vergeet nooit meer belangrijke data! Op het Buddee-platform is voor iedereen zichtbaar wanneer er verlof gepland staat, wie er momenteel afwezig is vanwege verlof, welke verjaardagen er zijn en wie er een werk jubileum viert.

Mobiel

Sneller navigeren op je mobiel en desktop

Meer ruimte voor al je belangrijke gegevens! De volgende verandering aan het platform is de sidebar, die van uitgeschreven tekst is veranderd in icoontjes. Deze verandering zorgt ervoor dat er meer ruimte is aan de rechterkant van het scherm om belangrijke informatie weer te geven en het platform een moderne en frisse uitstraling te geven.

Features die bij elkaar horen zijn nu verwerkt in submenu’s, waardoor de sidebar compacter is geworden. Wanneer je met de muis over de hoofdmenu’s beweegt, verschijnen de submenu’s automatisch, je hoeft dus niet meer veel moeite te doen om deze te kunnen vinden!

Je kunt op elk moment nieuwe informatie toevoegen via het quick menu dat zich rechtsboven op het scherm bevindt. Met slechts een paar klikken kun je bijvoorbeeld een nieuwe werknemer, taak of urenregistratie toevoegen, en nog veel meer! Deze functie is beschikbaar zowel op de webapplicatie als in de app. Let wel op dat het plusje in de app te vinden is in de balk onderaan.

Je kunt onze support knop rechtsboven in je scherm vinden. Als je hierop klikt, komt onze chatfunctie omhoog en kan je al je dringende vragen direct aan ons stellen.

Personeelsdossier

Meer gegevens in het personeelsdossier

Het personeelsdossier heeft de laatste grote verandering ondergaan. Je kunt nu bijna alle gegevens in één oogopslag zien, fijn hè! Bovendien kun je op de teksten klikken om direct naar die specifieke pagina te gaan. De rode teksten geven aan welke onderdelen nog ingevuld moeten worden. Het nieuwe design is veel overzichtelijker en gebruiksvriendelijker, ook voor medewerkers!

Het personeelsdossier in het nieuwe Buddee-platform heeft geen tabs meer bovenaan, maar deze zijn nu te vinden in de zoekbalk rechtsboven, handig hè! Dit maakt het dossier overzichtelijker en eenvoudiger te navigeren. Bovendien worden alleen de gegevens van de betreffende persoon weergeven wanneer je op een specifieke feature in het dossier klikt, in plaats van informatie van iedereen te laten zien, zoals het geval is wanneer je via de sidebalk klikt.

Pas het overzicht aan naar jouw voorkeuren! In het submenu van het overzicht kan je nu kiezen of je alle collega’s binnen de organisatie wilt zien of alleen de collega’s die tot jouw team behoren. Dit zorgt voor meer duidelijkheid en maakt het vinden van de juiste informatie een stuk gemakkelijker.

Enkele andere kleine aanpassingen zijn doorgevoerd, zoals het gemakkelijker navigeren door de instellingen die altijd links beschikbaar zijn. Met de “Instellingen”-feature kun je nu eenvoudig een medewerker die niet langer bij het bedrijf werkt verwijderen. Bovendien werkt de terugknop in de webapplicatie nu op dezelfde manier als in de mobiele app.

Conclusie

Buddee heeft met al deze aanpassingen een vernieuwde basis gecreëerd die in de toekomst de mogelijkheid biedt om het makkelijker te maken om updates te doen, aanpassingen te maken en sneller te kunnen ontwikkelen. Door het samenbrengen van functies is het platform compacter geworden en oogt het nu rustiger. Alles is nu mooi op elkaar afgestemd en past goed bij elkaar. Mochten jullie nog verbeteringen hebben, laat het ons dan vooral weten! We zijn hier voor everybuddee!

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?