Digitaal declareren voor het MKB

Het HRM platform van Buddee biedt ondernemers gebruiksvriendelijke tools om alle declaraties eenvoudig te managen. Het indienen, goedkeuren en beheren van declaraties is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Gratis demo
digitaal declaratie indienen

Goodbye papieren declaratieproces

Zakelijke bonnetjes en declaraties; het blijft toch een ding. De ene keer ben je een bonnetje kwijt en de andere keer weet je eigenlijk niet meer waar je het vorige bonnetje hebt opgeslagen. En dan zijn we nog niet eens begonnen over de onoverzichtelijkheid van de verschillende declaraties. Ofwel: gedoe. Niet heel gek ook dat deze onderdelen samen een van de grootste ergernissen vormen van iedere ondernemer.

Met de nieuwe declaratie feature van Buddee halen we deze ergernis volledig voor je weg! Het indienen, goedkeuren en verwerken van declaraties wordt volledig geautomatiseerd waardoor je als ondernemer tijd bespaart en overzicht behoudt. En het allermooiste? De goedgekeurde declaraties worden gelijk meegenomen in je salarisadministratie, woohoo! Weg met het papieren declaratieproces en welkom digitale declaraties.

Vertel mij meer
bonnetjes digitaal declareren

Bonnetjes kwijt? Dat is nu verleden tijd!

Maak kennis met het gemak van digitaal declareren door de nieuwe feature van Buddee. Met een paar klikken via de App voegt je medewerker een nieuwe declaratie toe, inclusief bon of andere documentatie. Zo heb je alle declaraties op één plek en hoef je meer zorgen te maken om een kwijtgeraakt bonnetje, pfiew!

  • Eenvoudig bonnetjes uploaden via App
  • Binnen 1 klik goedkeuren voor managers
  • Alle declaraties op één plek
Gratis demo

Direct verwerkt in je salarisadministratie

Het handmatig verwerken van declaraties in je salarisadministratie is een gedoe. We snappen dat je daar niet van staat te springen. Daarom nemen we ook dit graag uit je handen! Alle goedgekeurde declaraties worden meegenomen in de salarisadministratie. Dat noemen we pas écht gemak.

Meer info
verwerkt in je salarisadministratie
weet wie wat declareert buddee

Weet wie wat declareert

Wie had nou nog een declaratie ingediend? En om welke bedragen gaat het precies? Door de declaratie feature van Buddee hoef jij deze vragen in ieder geval niet meer te stellen. Je ziet direct welke declaraties er gedaan zijn, welke nog goedgekeurd moeten worden en onder welke categorieën deze vallen. En oh ja, ook wel handig om in een oogopslag inzicht te hebben in de bedragen.

  • Inzicht in de declaraties
  • Zie altijd hoeveel declaraties in afwachting zijn
  • Weet direct om welke bedragen het gaat
Gratis demo

Up-to-date declaratie rapportages

Wil je declaraties per medewerker en/of per afdeling bekijken? Check. Ook dit regelen we voor je. Het enige dat je zelf nog even moet doen is de periode aangeven. Het rapport rolt er vervolgens vanzelf uit. Fijn he?

Meer info
rapportages declaratie buddee

Ervaar de voordelen van Buddee zelf

Start vandaag nog. Neem contact op en plan een demo met een van de Buddees. Online en volledig vrijblijvend.

Plan demo in

Buddee

Buddee is schaalbaar en volledig naar eigen wens in te richten. Speciaal voor de moderne en groeiende mkb’er. Wanna be Buddees?

Probeer gratis

Contact

Buddee Netherlands B.V.
Razeil 36
1319 EA Almere
+31 85 808 51 25

hey@buddee.nl