Werklocaties inplannen voor het MKB

Het HRM platform van Buddee biedt ondernemers gebruiksvriendelijke tools om werklocatie registratie te managen. Het aangeven van werklocaties is nog nooit zo makkelijk geweest.

Gratis demo
remote team

Weet jij nog hoeveel werknemers op kantoor werken?

Hoewel thuiswerken niet nieuw is, had het bij veel bedrijven niet de prioriteit. De komst van het coronavirus bracht hier echter al gauw verandering in. Twee jaar lang luidde het advies om volledig thuis te werken, waardoor er inmiddels nieuwe vormen van werken zijn ontstaan. Zo geven steeds meer werknemers en werkgevers de voorkeur aan een hybride werkvorm; deels vanuit huis werken en deels op kantoor of een andere werklocatie.

En hoewel de hybride werkvorm genoeg voordelen met zich meebrengt, zullen er ook weer nieuwe uitdagingen ontstaan. Zo moet je als organisatie nadenken over een nieuwe invulling van onder meer het proces van het vastleggen van de aanwezigheid en inzicht houden in de bezetting. Met de HR software van Buddee proberen we de al deze uitdagingen rondom het thuiswerken soepel te laten verlopen. Want: je werknemers blij, is jij blij, is wij blij. 

Vertel mij meer
Working remotely-rafiki

Werk je thuis of op kantoor?

Je wordt wakker en merkt dat je vandaag liever een dagje thuiswerkt. Geen probleem, maar je moet het nog wel even laten weten aan je collega’s. Even je Buddee app openen en met een druk op de (schuif)knop laat je weten dat je thuis werkt. Easy as that! Zo weten je collega’s dat ze niet op je hoeven te rekenen wat betreft de lunch.

  • Geef met 1 klik aan vanuit waar je werkt
  • Zie altijd wie wanneer op kantoor is
  • Gemakkelijk via web of app
Gratis demo

Plan je (toekomstige) kantoordagen in

Zijn er vaste thuiswerkdagen en vaste kantoordagen afgesproken? Dan kun je deze dagen ook al aangeven via de kalender. Zo weet iedereen van elkaar wie wanneer aan het werk is en komt niemand voor verrassingen te staan.

Meer info
Calendar-rafiki

Actueel inzicht in de bezetting

Door de automatische integratie met de bedrijfskalender ziet iedereen direct van elkaar wie waar wanneer werkt. Zo weet je ook direct of er nog een kantoorplek beschikbaar is. Je wilt immers niet voor niets naar kantoor afreizen.

  • Altijd inzicht in bezetting
  • Vooruit plannen mogelijk
  • ‘Ingeschreven’? Gegarandeerd plek!
Gratis demo

Maandelijks evalueren met rapportages

De afwisseling in werkplekken heeft niet alleen invloed op het inzicht in de bezetting maar ook de salarisadministratie. Daarom is het mogelijk om aan het eind van de maand rapportages uit te draaien, zodat je een compleet beeld hebt van wie welke dagen thuis en op kantoor heeft gewerkt. Wel zo handig voor de reiskosten- en thuiswerkvergoeding!

Meer info
rapportages declaratie buddee

Ervaar de voordelen van Buddee zelf

Start vandaag nog. Neem contact op en plan een demo met een van de Buddees. Online en volledig vrijblijvend.

Plan demo in

Buddee

Buddee is schaalbaar en volledig naar eigen wens in te richten. Speciaal voor de moderne en groeiende mkb’er. Wanna be Buddees?

Probeer gratis

Contact

Buddee Netherlands B.V.
Razeil 36
1319 EA Almere
+31 85 808 51 25

hey@buddee.nl