HR, Software & Tech events die je niet mag missen in 2022!

Het heeft even geduurd maar we mogen weer! Inmiddels zijn de meeste corona maatregelen opgeheven en gaan we langzamerhand door met het oppakken van het oude vertrouwde leven. Dit betekent ook dat ondernemers eindelijk weer de kans krijgen elkaar op evenementen fysiek op te zoeken. Heel fijn, want zulke evenementen zijn dé plek om te inspireren en geïnspireerd te raken. Daarom duiken we alvast in de meest interessante evenementen op het gebied van HR, software en tech die in 2022 op de planning staan voor mkb'ers en ondernemers.

H.U.G. Digital | 24-25 mei 2022

Wil je graag een HR gerelateerd event bijwonen maar ben je niet in staat om daarvoor te reizen? Dan is H.U.G. Digital, High-Impact, Unconventional Gathering, wellicht iets voor jou! De toekomst van HR is aan het veranderen en deze veranderingen staan dan ook centraal bij dit gratis live event. Verwacht diepgaande inzichten van HR-professionals, inspirerende lezingen van influencers uit de sector en praktische workshops die zijn ontworpen om je de kennis te geven die je nodig hebt om uw HR-werk naar een hoger niveau te tillen.

Tot de sprekers behoren onder meer CMO Ryan Bonnici van Gympass, VP People Daniel Illes van Vinted en Global Head of People Operations Q Hamirani van Airbnb.

TNW Conference | 16-17 juni 2022

Als je geïnteresseerd ben in tech, marketing, content, oplossingen start-ups en de meest inspirerende sprekers, dan is de TNW Conference iets voor jou. Het concept van TNW Conference is een combinatie van een conferentie en een openluchtfestival. TNW Conference loopt al sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot een van Europa's meest toonaangevende technologie-evenementen.

Tijdens dit tweedaagse festival komen er inspirerende sprekers langs om inzichten te bieden die passen bij acht thema's. Van AI/ML tot UI/UX design; er is content voor iedereen. Dus, of je nou een ondernemer, marketing manager, HR manager, CEO of ontwikkelaar bent, de TNW Conference is er om je te helpen de toekomst van technologie te begrijpen.

Sprekers op TNW Conference

Aan inspirerende gasten is er in ieder geval geen tekort. Zo is onder andere Edward Snowden te gast. Hij is klokkenluider, voormalig CIA-medewerker en cybersecurity expert. Je kunt hem eventueel kennen van het feit dat hij geheime documenten over geheime spionageactiviteiten van de NSA verstrekte aan onder meer The Washington Post.

Naast Edward Snowden komen ook John Schoolcraft van Oatly, V Brennan van Slack en Jon Skeet van Google spreken op TNW Conference. Verder kun je ook sprekers verwachten van nationale en internationale bedrijven als IBM, The Media Nanny, PVH en The Ocean Cleanup.

Webwinkel Vakdagen | 29-30 juni 2022

Door de komst van het coronavirus twee jaar geleden, waren veel bedrijven verplicht om hun bedrijfsvoering (deels) te digitaliseren. Het belang van online zichtbaarheid raakte in een stroomversnelling. Heb je hulp nodig bij het digitale aspect van je bedrijf of wil je gewoon wat inspiratie opdoen voor jouw digitale ambities? Dan kan een bezoekje aan de Webwinkel Vakdagen jou wellicht een handje helpen!

Op 29 & 30 juni, in Utrecht, vindt alweer de 15e editie van de vakbeurs Webwinkel Vakdagen plaats. De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche, en zijn daarbij ook het grootste e-commerce-event binnen de Benelux. De Webwinkel Vakdagen biedt ondernemer kennis, expertise en inspiratie op het gebied van diverse thema's, waaronder Digital Marketing & Advertising, E-commerce Software, User Experience & CRO, Strategy & Growth en Customer Care.

Sprekers op de Webwinkel Vakdagen

Op de tweedaagse durende vakbeurs komen onder meer John Beerens van JohnBeerens.com, Tim Jansen van VanMoof en Roos Praamstra van PostNL spreken. Verder kun je ook sprekers verwachten van onder meer de bedrijven InstaBox, Amazon Nederland en fonQ. En het allermooiste? Toegang tot de Webwinkel Vakdagen is geheel gratis!

TECHSPO Amsterdam | 8-9 september 2022

Op 8 en 9 september is het zover; de 7e jaarlijkse TECHSPO Amsterdam keert terug! Het doel van TECHSPO Amsterdam is het samenbrengen van ontwikkelaars, merken, marketeers, technologie leveranciers, designers, innovators en evangelisten. Je kunt diverse exposanten bekijken die bezig zijn met de toekomst van technologie & innovatie. Word geïnspireerd en verlaat de beurs met nieuwe inzichten omtrent de invloed van de evoluerende technologie op je bedrijf!

TECHSPO organieert velen events op verschillende plekken waaronder Los Angeles, New York, Toronto, London en Dubai. Be prepared to be inspired ;-).

HR Live | 13 oktober 2022

Ben je opzoek naar een event waar je jouw collega HR-managers kunt ontmoeten, je netwerk kunt uitbreiden of je HR-gerelateerde vraag kunt stellen? Dan is HR Live op 13 oktober in Den Haag hét event waar je bij moet zijn. HR Live is een initiatief van onafhankelijke uitgeverij Performa en het wordt mede mogelijk gemaakt door AFAS Software, Berenschot en NVP.

Het hoofdprogramma van HR Live zal bestaan uit de MainStageHR. Hier kun je gaan luisteren naar meerdere sprekers die hun blik gaan richten op hoe het hoofdthema 'Focus on Human Capital' de HR-agenda bepaalt en die inzoomen op nieuwe ontwikkelingen en inzichten die van grote invloed kunnen zijn op je personeelsbeleid. Tevens is er ook de mogelijkheid diverse workshops te volgen tijdens dit event. Welke workshops je kunt volgen, wordt nog even geheim gehouden. Vanaf juni worden de workshops gepresenteerd op hun eigen website.

Je kunt je vanaf 1 mei 2022 inschrijven voor tickets voor HR Live. Je kunt kiezen voor het HR Live Basis ticket of het HR Live Compleet ticket. Voor MainStage HR heb je een HR Live Compleet ticket nodig.

#DMWF Europe | 21-22 november 2022

Houd je je dagelijks bezig met of ben je geïnteresseerd in digitale marketing en de toekomst hiervan? Dan mag je de DMWF Europe conferentie niet missen. Geniet twee dagen van top-level strategische content en digitale marketing inzichten, breid je netwerk uit en woon discussies van toonaangevende wereldwijde merken en bedrijven bij. Verken verder ook de nieuwste trends en strategieën binnen de thema's Virtual Reality, AI, Influencer marketing, UX, CX, eCommerce, Content Marketing, Data, Analytics en Digital Marketing Technologies.

Vorig jaar verwelkomde DMWF Europe onder meer de sprekers Natascha Volpini (Head of Global Media) van Heineken, Clive Roach (Director of Social Media) van Signify en Robbert Vreeburg (Communications Manager) van Mastercard. Dus we staan met volle enthousiasme te wachten op de bekendmaking van de sprekers van dit jaar!

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of boek een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?