5 bekende administratiekantoren in Amsterdam

gepost op 2024-02-22 11:22:34

Amsterdam staat bekend als een bruisende stad voor bedrijvigheid en ondernemerschap. Het is dan ook geen verrassing dat er een groeiende markt is voor administratieve dienstverlening. Hier zijn vijf bekende administratiekantoren in Amsterdam die bedrijven helpen bij het beheren van hun financiële zaken en administratieve processen.  

Holthaus Advies

Holthaus Advies is een gerenommeerd administratiekantoor dat bekend staat om zijn professionele en op maat gemaakte dienstverlening. Met een focus op persoonlijke aandacht en deskundig advies, ondersteunt Holthaus Advies zowel kleine als grote bedrijven bij het stroomlijnen van hun boekhouding en belastingzaken.

  • Persoonlijke aandacht: Holthaus Advies staat bekend om zijn persoonlijke benadering van klanten. Ze begrijpen dat elk bedrijf uniek is en vereist daarom maatwerk. Door persoonlijke aandacht te geven aan de specifieke behoeften en doelen van hun klanten, kunnen ze effectieve oplossingen bieden.
  • Deskundig advies: Het team van Holthaus Advies bestaat uit ervaren professionals met diepgaande kennis op het gebied van boekhouding, belastingen en financiën. Klanten kunnen profiteren van deskundig advies dat is afgestemd op de meest recente wet- en regelgeving, wat kan helpen bij het optimaliseren van financiële strategieën en het minimaliseren van belastingverplichtingen.
  • Efficiënte boekhouding: Holthaus Advies streeft naar efficiëntie in boekhoudprocessen. Door geavanceerde technologie te integreren en innovatieve boekhoud oplossingen toe te passen, kunnen ze de administratieve last verminderen. Dit stelt bedrijven in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl Holthaus Advies de boekhouding beheert.

Ebitwise

Ebitwise is gespecialiseerd in geavanceerde financiële dienstverlening en biedt innovatieve oplossingen voor bedrijven die streven naar efficiëntie en groei. Hun team van experts combineert technologische knowhow met diepgaande financiële kennis om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun administratieve processen.

  • Innovatieve oplossingen: Het team van Ebitwise streeft naar innovatieve oplossingen om aan de unieke behoeften van hun cliënten te voldoen. Door technologie te omarmen en op maat gemaakte systemen te implementeren, kunnen ze bedrijven helpen bij het automatiseren van processen en het verbeteren van de algehele operationele efficiëntie.
  • Efficiëntie en groei: Ebitwise is gericht op het ondersteunen van bedrijven in hun streven naar efficiëntie en groei. Door strategisch financieel advies te bieden en bedrijfsprocessen te optimaliseren, kunnen ze bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van hun cliënten.
  • Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Ebitwise begrijpt dat elk bedrijf unieke uitdagingen en doelen heeft. Daarom streven ze naar flexibiliteit en aanpasbaarheid in hun dienstverlening. Of het nu gaat om kleine ondernemingen of grotere bedrijven, Ebitwise past zijn diensten aan om aan de specifieke behoeften van cliënten te voldoen.

GetMonkeys

GetMonkeys is een modern administratiekantoor dat de kracht van digitalisering omarmt. Met geautomatiseerde systemen en cloudgebaseerde oplossingen streven ze ernaar om de administratieve last voor ondernemers te verminderen. GetMonkeys biedt een breed scala aan diensten, variërend van boekhouding tot salarisadministratie.

  • Digitale efficiëntie: GetMonkeys onderscheidt zich door het omarmen van digitalisering in de boekhouding. Door geautomatiseerde systemen en cloudgebaseerde oplossingen te gebruiken, streeft GetMonkeys naar maximale efficiëntie in de verwerking van financiële gegevens.
  • Toegankelijkheid overal en altijd: Als voorstander van cloudgebaseerde oplossingen biedt GetMonkeys de mogelijkheid om financiële gegevens overal en altijd toegankelijk te maken. Dit is vooral handig voor ondernemers die flexibiliteit en mobiliteit waarderen in hun zakelijke activiteiten.
  • Kostenbesparing: Door automatisering en digitalisering kunnen bedrijven die GetMonkeys inschakelen vaak kosten besparen op administratieve processen. Minder handmatig werk en efficiënte systemen vertalen zich in lagere kosten voor boekhouding en administratieve taken.

SFAA Administratiekantoor

SFAA Administratiekantoor staat bekend om zijn betrouwbare en proactieve aanpak. Het team van ervaren professionals bij SFAA biedt een breed scala aan administratieve diensten, waaronder boekhouding, belastingadvies en financiële planning. Ze streven ernaar om ondernemers te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en hun financiële doelen te bereiken.

  • Betrouwbaar financieel advies: SFAA Administratiekantoor staat bekend om het leveren van betrouwbaar financieel advies. Het ervaren team van professionals biedt deskundige begeleiding op het gebied van boekhouding, belastingen en financiële planning om klanten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.
  • Breed dienstenaanbod: SFAA Administratiekantoor biedt een breed scala aan diensten, waaronder boekhouding, belastingadvies, salarisadministratie en financiële planning. Deze uitgebreide dienstverlening maakt het mogelijk om alle financiële behoeften bij één betrouwbare partner onder te brengen.
  • Persoonlijke aandacht: Klanten van SFAA Administratiekantoor kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. Het kantoor begrijpt dat elk bedrijf uniek is, en daarom wordt er specifieke aandacht besteed aan de individuele behoeften en doelen van elke klant.

Administratiekantoor Landzaat

Administratiekantoor Landzaat heeft een lange geschiedenis in Amsterdam en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en consistentie. Met een team van ervaren boekhouders biedt dit kantoor een breed scala aan diensten, variërend van belastingadvies tot salarisadministratie. Hun klantenbestand varieert van lokale MKB-bedrijven tot internationale ondernemingen die actief zijn in Amsterdam.

  • Ervaring en expertise: Administratiekantoor Landzaat heeft een lange geschiedenis in de financiële dienstverlening. De ervaring die zij hebben opgebouwd, vertaalt zich in diepgaande expertise op het gebied van boekhouding, belastingen en financieel advies.
  • Persoonlijke dienstverlening: Een van de sterke punten van het Administratiekantoor Landzaat is de persoonlijke benadering van hun dienstverlening. Klanten ervaren direct contact en betrokkenheid bij hun specifieke behoeften.
  • Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid: Landzaat staat bekend om zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid in het verwerken van financiële gegevens. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun boekhouding en belastingzaken met precisie worden behandeld, wat belangrijk is om te voldoen aan wettelijke vereisten en om financiële risico's te minimaliseren.

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?