Hoe kun je moderne HRM Software voor het MKB aanbieden in je eigen huisstijl?

Stel je bent een administratiekantoor en wilt jouw klanten ook graag een totaaloplossingen aanbieden voor alle andere relevante personeelszaken. Je kunt er dan voor kiezen om dit volledig uit te besteden maar je kunt ook het HRM Software van Buddee aanschaffen en deze aan jouw klanten bieden. Uren registreren terwijl je klant in de trein zit, verlof aanvragen terwijl je klant al thuis is en alle loonstrook altijd en overal digitaal bekijken? Dit is allemaal mogelijk met het moderne HRM Software van Buddee. Buddee is een totaaloplossing voor alle HR zaken. Als je reseller van Buddee wordt, creëer je voor jouw klanten een werkomgeving die aansluit bij de tijd van nu door alle personeelszaken te bundelen in één digitale omgeving. Zo hebben jouw klanten alle relevante personeelszaken altijd en overal bij de hand. Wel zo handig toch?

Bij een modern HRM Software hoort ook de mogelijkheid om het zo te kunnen vormgeven dat het aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Althans, dat vinden wij. Daarom bieden wij onze Partners graag de optie voor white labeling. Daarmee maak je het platform net iets persoonlijker en herkenbaar voor jouw klanten.

Wat is white label?

Voordat we gelijk overgaan op de white label service van Buddee, is het wellicht eerst handig om iets dieper in te gaan op wat white labelling eigenlijk inhoudt. De term 'white label' wordt in vele branches gebruikt. Van producten tot diensten en van in de fashion industrie tot aan een slijter. Als je white label letterlijk vertaalt, krijg je 'wit label' en daar zit ook gelijk de betekenis in. Een white label product is namelijk een product of dienst dat door een fabrikant 'kaal/merkloos' wordt geproduceerd zodat de afnemers de mogelijkheid hebben om hier hun eigen sausje aan te geven. Op deze manier lijkt het alsof de afnemers het product zelf hebben gemaakt. Zo kunnen bedrijven een bepaald product of dienst laten aansluiten bij hun eigen huisstijl en door middel van branding, zorgen voor herkenning bij hun potentiële klanten.

Voordelen van white labelling

Aan de hand van white labeling zorg je er dus voor dat het afgenomen product of dienst, volledig aansluit bij je eigen stijl. Maar waarom zou je als reseller Buddee white labelling overwegen? Ten eerste zorg je ervoor dat je jouw klanten een totaaloplossing kunt bieden zonder dat het je te veel geld en tijd kost. Je hoeft de HR software namelijk niet meer zelf te ontwikkelen; je schaft een kant-en-klare oplossing aan. Deze is vervolgens volledig aan te passen naar je eigen huisstijl. White labelling vergroot vervolgens het vertrouwen van je klanten. Zodra jouw klanten het platform van Buddee openen, zullen ze niet het logo van Buddee zien, maar het logo en de kleuren van je eigen bedrijf. Dit wekt herkenning op en geeft vertrouwen in het feit dat hun gegevens en documenten in goede handen zijn.

Tevens levert het resellen van Buddee je ook nog eens extra marge op. Als white label reseller neem je Buddee namelijk af tegen een gereduceerd tarief. Zo kun je Buddee al voor €3 inkopen en het voor €6 weer aanbieden bij je eigen klanten. Zo kun je met weinig extra kosten, je eigen klanten meer bieden. Wat wil je nog meer?

Ik wil dit! Hoe doe ik dit bij Buddee?

Wil je als reseller jouw klanten graag voorzien van een totaal HR oplossing die volledig aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf? Dan ben je bij Buddee aan het goede adres. We maken graag een op maat gemaakte propositie voor jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur een mailtje naar hey@buddee.nl.

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Wat onze klanten zeggen

Over het gemak en de professionaliteit van Buddee

Probeer Buddee Gratis

Of boek een online demo

Probeer onze software geheel vrijblijvend of boek een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Over het Buddee HR-platform en salarisadministratie

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?

Download de Buddee app voor iOS en Android

Ervaar het mobiele gemak van Buddee zelf

Gebruik onderstaande buttons of download de Buddee app via je smartphone of tablet.

App Store Google Play