5 betrouwbare recruitmentbureaus voor MKB Nederland

Het midden- en kleinbedrijf (MKB) vormt de ruggengraat van de Nederlandse economie en speelt een belangrijke rol in het genereren van werkgelegenheid en economische groei. Voor veel MKB-bedrijven is het vinden van het juiste personeel een uitdaging. Daarom kunnen betrouwbare recruitmentbureaus een waardevolle partner zijn bij het aantrekken van gekwalificeerd personeel.

Personato

Personato is een vooraanstaand recruitmentbureau dat zich richt op diverse sectoren en bedrijfsfuncties. Het bureau heeft een sterke focus op persoonlijke betrokkenheid en maatwerkoplossingen voor zowel werkgevers als kandidaten. Met een team van ervaren recruiters werkt Personato samen met MKB-bedrijven om de beste talenten te identificeren en aan te trekken. Het bureau onderscheidt zich door zijn grondige benadering van het wervingsproces en zijn vermogen om te zorgen voor de juiste match tussen kandidaat en organisatie.

 • Persoonlijke benadering
 • Maatwerkoplossingen
 • Uitgebreid netwerk 

Bright8

Bright8 is een recruitmentbureau dat zich specialiseert in IT en technische functies binnen het MKB. Met een diepgaand begrip van de technologie-industrie en de vaardigheden die daarvoor nodig zijn, helpt Bright8 bedrijven bij het vinden van ervaren IT-professionals. Ze richten zich op het opbouwen van langdurige relaties en streven ernaar de behoeften van zowel werkgevers als kandidaten volledig te begrijpen om zo de best mogelijke matches te maken.

 • Uitgebreid netwerk van IT-professionals
 • Kennis van de technologie-industrie
 • Efficiënt wervingsproces 

Bengel media

Bengel media is een recruitmentbureau dat zich richt op marketing- en communicatie functies binnen het MKB. Ze begrijpen het belang van effectieve marketing en helpen bedrijven bij het aantrekken van marketeers, copywriters, grafisch ontwerpers en andere professionals op dit gebied. Bengel media staat bekend om zijn inzicht in de snel veranderende marketingwereld en het vermogen om bedrijven te voorzien van talenten die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en strategieën.

 • Specialisatie in marketing rollen
 • Netwerk van marketing professionals
 • Gepersonaliseerde matches

Asociaal Marketing

Asociaal Marketing is gespecialiseerd in het vinden van sociale media en online marketing talent voor MKB-bedrijven. Met de groeiende nadruk op digitale aanwezigheid en online marketingstrategieën, helpt dit bureau bedrijven bij het vinden van professionals die bekwaam zijn in het navigeren door de complexe wereld van sociale media, content creatie en online branding.

 • Uitgebreid netwerk van digitale marketeers
 • Up-to-date met online trends
 • Ondersteuning bij carrière ontwikkeling 

Online Bazen

Online Bazen richt zich op het werven van professionals binnen de bredere digitale en online industrie voor MKB-bedrijven. Dit omvat webontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties, en meer. Het bureau begrijpt de digitale behoeften van moderne bedrijven en zorgt ervoor dat ze toegang hebben tot talenten die kunnen bijdragen aan hun online groei en succes.

 • Specialisatie in digitale vaardigheden
 • Technische en creatieve beoordeling
 • Loopbaan ontwikkeling en advies 

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of boek een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?