5 bekende salarisadministratie software

gepost op 2024-02-15 09:26:55

Salarisadministratie vormt een belangrijk aspect van het bedrijfsleven, en het gebruik van geavanceerde software kan het proces aanzienlijk vereenvoudigen en optimaliseren. Hieronder worden vijf bekende salarisadministratie software oplossingen besproken, die elk hun unieke kenmerken en voordelen hebben.

Loket.nl

Loket.nl is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk platform dat bedrijven ondersteunt bij hun personeels- en salarisadministratie. Het biedt een geïntegreerde oplossing voor diverse HR-processen, waardoor organisaties efficiënter kunnen werken en voldoen aan de complexe wet- en regelgeving rondom personeelszaken.

  • Gebruiksvriendelijkheid: Loket.nl staat bekend om zijn intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Dit maakt het gemakkelijk voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties om snel vertrouwd te raken met het platform.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Loket.nl is flexibel en schaalbaar, waardoor het zich aanpast aan de specifieke behoeften van verschillende bedrijven, ongeacht hun omvang of branche. Dit maakt het geschikt voor zowel start-ups als gevestigde ondernemingen.
  • Uitgebreide functionaliteiten: Het platform biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder personeelsregistratie, salarisadministratie, verlofregistratie, en meer. Hierdoor kunnen bedrijven hun volledige HR- en salarisadministratie op één plek beheren.

Nmbrs

Nmbrs is een geavanceerd platform dat bedrijven ondersteunt bij hun personeels- en salarisadministratie. Het is ontworpen met het oog op automatisering en efficiëntie, waardoor organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten terwijl Nmbrs de complexiteit van HR-processen vereenvoudigen.

  • Gebruiksvriendelijkheid: Het platform staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om snel vertrouwd te raken met de verschillende functies en taken binnen het systeem.
  • Real-time inzicht: Het platform biedt real-time inzicht in gegevens, waardoor bedrijven direct toegang hebben tot up-to-date informatie over bijvoorbeeld loonkosten, verlofsaldo en personeelsbestand. Dit is cruciaal voor het nemen van weloverwogen beslissingen.
  • Integratie met andere systemen: Nmbrs kan integreren met verschillende andere bedrijfssystemen, zoals boekhoudsoftware. Hierdoor kunnen gegevens efficiënt worden uitgewisseld tussen verschillende afdelingen, waardoor dubbele invoer wordt geminimaliseerd.

Exact

Exact is een toonaangevend cloudgebaseerd boekhoud- en bedrijfssoftware platform dat specifiek is ontworpen om ondernemingen te ondersteunen bij het beheren van hun financiële processen en bedrijfsactiviteiten. Dit platform biedt een uitgebreide reeks tools en functionaliteiten die bedrijven in staat stellen om efficiënter te opereren, hun financiën te beheren en beter inzicht te krijgen in hun bedrijfsprestaties.

  • Cloudgebaseerde toegankelijkheid: Exact is toegankelijk via de cloud, wat betekent dat gebruikers vanaf elke locatie met internetverbinding toegang hebben tot hun gegevens. Dit vergroot de flexibiliteit en maakt samenwerking op afstand eenvoudig.
  • Automatisering van boekhoudprocessen: Het platform maakt gebruik van automatisering om repetitieve boekhoudkundige taken te verminderen. Banktransacties kunnen bijvoorbeeld automatisch worden ingelezen en verwerkt, waardoor de kans op fouten afneemt en de efficiëntie toeneemt.
  • Real-time inzicht: Door automatisering en directe integratie met bankrekeningen krijgen gebruikers real-time inzicht in hun financiële situatie. Dit stelt bedrijven in staat om snel te reageren op veranderingen en weloverwogen beslissingen te nemen.

Loon.nl

Loon.nl is een bekende naam in Nederland op het gebied van salarisadministratie. Het programma biedt uitgebreide mogelijkheden voor loonverwerking en is geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Loon.nl staat bekend om zijn accurate berekeningen en het up-to-date houden van wijzigingen in fiscale regelgeving.

  • Up-to-date met wet- en regelgeving: Een van de sterke punten van Loon.nl is de regelmatige updates om te voldoen aan de veranderde wet- en regelgeving op het gebied van salarisadministratie en belastingen. Dit zorgt ervoor dat bedrijven altijd in overeenstemming zijn met de nieuwste fiscale vereisten.
  • Nauwkeurige loonberekeningen: Loon.nl staat bekend om zijn nauwkeurige loonberekeningen. Het programma houdt rekening met diverse belastingregels, sociale premies en andere relevante factoren om ervoor te zorgen dat loonstrookjes accuraat zijn en aan de wettelijke normen voldoen.
  • Efficiënte verwerking van salarisadministratie: Loon.nl automatiseert veel van de repetitieve taken die gepaard gaan met salarisadministratie, zoals het berekenen van belastingen, het verwerken van loonmutaties en het genereren van loonstroken. Dit verhoogt de efficiëntie en bespaart tijd voor de gebruikers.    

Buddee

Het is de missie van Buddee om het werkende lever beter, makkelijker en leuker te maken, ongeacht of je voor een klein of groot bedrijf werkt. Buddee bouwt een eenvoudig online platform en dienstverlening speciaal gericht op deze kleine en middelgrote bedrijven om efficiënt alle processen en administratie omtrent HR, salaris, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrechtelijke zaken te regelen.

  • Salarisadministratie voorbereiden: Alle informatie van je werknemers staan in Buddee voor het maken van de maandelijkse loonstroken. Buddee houdt de lonen, uren, declaraties, vakantiegeld en reiskosten allemaal bij zodat je alle informatie hebt voor het maken van de loonstroken.
  • Salarisstroken maken: Buddee verwerkt de salariscomponenten in het Buddee platform en maakt zo de loonstroken van de werknemers. Werkgevers krijgen mooie betalingsoverzichten en uitdraaien van de posten.  
  • Salarisstroken verwerken & rapportage: Rapportages van je salaris, koppeling met je boekhouding en mogelijk ook automatische uitbetaling aan je werknemers. Zo heb je duidelijk overzicht en wordt je volledig ontzorgt met de maandelijkse salarisadministratie. 

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?