5 interessante recruitment tools voor MKB Nederland

Het werven van nieuw talent is voor elk bedrijf heel belangrijk, maar voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in Nederland kan dit een nog grotere uitdaging zijn. Met beperkte middelen en personeel is efficiëntie essentieel bij het aantrekken van de juiste kandidaten. Gelukkig biedt de technologie een breed scala aan recruitment tools die het wervingsproces kunnen stroomlijnen en vereenvoudigen.

HROffice

HROffice is een veelzijdige tool die MKB-bedrijven helpt bij het beheren van het gehele wervingsproces. Van het opstellen van vacatures en het verspreiden ervan via verschillende kanalen tot het beheren van sollicitaties en het analyseren van recruitment gegevens. HROffice biedt ook mogelijkheden voor het creëren van een online carrière portal voor het bedrijf, waardoor het een professionele uitstraling krijgt en het wervingsproces voor zowel de werkgever als de kandidaat soepeler verloopt.

 • Volledige wervings oplossing
 • Kandidatenbeheer
 • Automatisering van communicatie  

Recruitee

Recruitee is een intuïtief recruitmentplatform dat MKB-bedrijven ondersteunt bij het beheren van hun volledige wervings workflow. Het stelt gebruikers in staat om vacatures te creëren, deze te delen op verschillende jobboards en sociale media, sollicitaties te volgen en teamleden te betrekken bij het evaluatieproces. Met geïntegreerde communicatietools kunnen werkgevers makkelijk contact onderhouden met kandidaten en hun voortgang volgen.

 • Gebruiksvriendelijk
 • Samenwerkingen communicatie
 • Automatisering van taken 

Recruit Robin

Recruit Robin is een innovatieve recruitment tool die kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt om potentiële kandidaten te vinden op verschillende online platforms. Deze tool doorzoekt sociale media, professionele netwerken en andere bronnen om relevante kandidaten te identificeren op basis van opgegeven criteria. Voor MKB-bedrijven met beperkte middelen kan Recruit Robin helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid van vacatures en het vinden van verborgen talent. Door het handmatige zoekwerk te verminderen, kunnen recruiters zich richten op strategische taken.

 • Slimme kandidaat sourcing
 • Tijdsbesparing
 • Geavanceerde filters en zoekcriteria  

Beehire

Beehire is een alles-in-één recruitment platform dat is ontworpen om MKB-bedrijven in Nederland te ondersteunen bij het vinden en aannemen van nieuwe medewerkers. Het platform biedt tools voor het maken van aantrekkelijke vacatures, het beheren van sollicitaties, het plannen van interviews en het volgen van de voortgang. Beehire heeft ook een ingebouwde video-interview functie, wat vooral handig is voor bedrijven die op afstand sollicitanten willen screenen. Het gebruiksvriendelijke karakter van Beehire maakt het een geschikte keuze voor MKB-bedrijven zonder uitgebreide HR-afdelingen.

 • Eenvoudige vacature creatie
 • Sollicitatie beheer
 • Efficiënt interview planning 

Homerun

Homerun richt zich op het verbeteren van de employer branding en het aantrekken van de juiste kandidaten voor MKB-bedrijven in Nederland. Met Homerun kunnen bedrijven aantrekkelijke carrière pagina's creëren die de bedrijfscultuur en waarden weerspiegelen. Het platform maakt het ook mogelijk om op een visuele en interactieve manier vacatures te presenteren. Hierdoor kunnen kandidaten een beter beeld krijgen van het bedrijf en zijn ze meer geneigd om te solliciteren. Homerun helpt MKB-bedrijven bij het opbouwen van een sterke online aanwezigheid en het aantrekken van de juiste talenten.

 • Aantrekkelijke carrière pagina’s
 • Sollicitatie beheer
 • Team samenwerking 

Probeer het gratis

Ervaar het gemak en probeer Buddee gratis uit.

Probeer gratis

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of boek een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?