Wat zijn employee benefits?

Employee benefits zijn voordelen die zich richten op bijvoorbeeld beloningen, zorg en pensioenen. Een employee benefits platform is een handige manier voor werkgevers om hun werknemers toegang te bieden tot deze verschillende voordelen, en voor werknemers om deze voordelen te kunnen beheren en te optimaliseren op een eenvoudige en overzichtelijke manier.

Door een employee benefits platform te gebruiken kunnen werkgevers voordelen aanbieden aan hun werknemers via een online platform. Op dit platform geeft de werknemers toegang tot de verschillende soorten voordelen zoals ziektekostenverzekering, pensioenregeling, vakantiedagen, opleidingen en trainingen. Op deze manier kunnen werknemers gemakkelijk hun voordelen bekijken en beheren, waardoor ze meer controle over hun arbeidsvoorwaarden hebben. 

Het gebruiken van een employee benefits platform kan werkgevers en werknemers dus helpen bij het beheren van voordelen via een centraal platform. Het geeft werknemers meer flexibiliteit en controle over hun voordelen en maakt het voor werkgevers makkelijker om deze voordelen te beheren en communiceren. 

Hoe werkt het?  

Bij elk bedrijf kan een employee benefits platform er anders uitzien maar over het algemeen werk een platform op deze manier:

  • Registreren: Werknemers moeten zich eerst registreren op het HR-platform die de employee benefits aanbieden, om toegang te krijgen tot de aangeboden voordelen.
  • Overzicht: Het gekozen platform zal een overzicht geven van alle voordelen die worden aangeboden door de werkgever.
  • Aanvragen en wijzigen: Via het platform kunnen werknemers voordelen aanvragen en hun huidige voordelenpakket wijzigen. Bijvoorbeeld door een nieuwe pensioenregeling te kiezen.
  • Gegevensbeheer: Doordat het platform gegevens over het gebruik van de voordelen door werknemers opslaat, kan de werkgever een duidelijk overzicht krijgen over de effectiviteit van de voordelen.
  • Mobiele toegang: Doordat het employee benefits platform verbonden is aan je HR-platform is er ook mobiele toegang via een app. Hierdoor kunnen werknemers altijd en overal toegang krijgen tot hun voordelenpakket. 

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe Buddee jouw HR-processen kan verbeteren

Probeer onze software geheel vrijblijvend of plan een online demo en ontdek alle manieren waarop Buddee jou kan helpen om HR-processen te verbeteren, je salarisadministratie uit te besteden, en tijd te besparen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Buddee?
Kan ik een vrijblijvende demo krijgen?
Zijn er opstartkosten voor Buddee?
Koppelen jullie ook met andere software?
Hoe gaat Buddee om met (data)veiligheid en AVG / GDPR?
Welke functionaliteiten heeft Buddee?
Kan ik Buddee gratis uitproberen?
Kan ik ook zelf loonstroken maken?
Kan ik verschillende rechten toewijzen aan mijn medewerkers en externe adviseurs?